Atklāti par iepirkšanos ārzemēs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mums patīk labas lietas. Runā, ka labas lietas dārgi maksājot - taču izrādās, ka tā nebūt nav, un meklējot, arī labas un kvalitatīvas preces var nopirkt izdevīgāk un ar atlaidi, tikai jāzina – kur un kad!

Facebook

Draugiem

Twitter

Man vienmēr ir paticis iepirkties ar atlaidēm, bet tieši ar atlaidēm, nevis pirkt vienkārši lētas mantas. Reizēm mans vīrs ir pārsteigts, ko man izdodas atrast, un tad ir patīkami redzēt, kā viņš priecājas, cik lielisks urbis esot nopirkts, ar tādām un šitādām funkcijām un piedevām par TĀDU cenu.

Mums ir šī vēlēšanās un liels prieks par izdevīgiem pirkumiem dalīties ar citiem, lai arī pārējie varētu iegādāties sev noderīgas lietas ar lieliskām atlaidēm.

Domājot par citiem, mēs radījām hotti.lv, kur satikties tiem, kuriem nepatīk pārmaksāt.

Hotti.lv nav interneta veikals un mēs neko netirgojam. Šī ir vēlme dalīties ar citiem, ar noderīgu informāciju un iepirkšanās prieku!

Ne mazums latviešu ir saistīti ar Lielbritāniju, arī mēs ievērojām, ka UK veikalos izvēle ir plašāka un akciju vairāk. Loģiski, ka viņi var piedāvāt zemākas cenas un plašāku izvēli, jo viņiem ir vairāk pircēju un pārdevēji pelna uz apjomu, nevis uz uzcenojumu, kas, savukārt, ir izdevīgi mums – pircējiem.

Bailes iepirkties internetā?

Kādam, iespējams, ir bail iepirkties internetā, pie tam no ārzemju veikaliem. Man reiz draudzene izrādīja bažas, ka viņa samaksāšot tam veikalam, bet preci nekad nedabūs un nevarēs neko padarīt. Es nezinu par visiem ārzemju veikaliem, taču esmu pārliecinājusies, ka ar Lielbritānijas veikaliem problēmu nav, jo viņiem klientu serviss ir ļoti augstā līmenī, un patērētāju tiesības tiek rūpīgi ievērotas.

Daži padomi

Ja prece nav saņemta – uztraukumam nav pamata, jo, saņemot paciņu, par to ir jāparakstās. Ja nav šī paraksta, tad sanāk, ka Pircējam nav preces; Pircējs to e-pastā raksta veikalam un saņem iztērēto naudu atpakaļ.

Ir cilvēki, kuriem gribas visu aptaustīt un pārliecināties par kvalitāti (bet, vai aptaustīšanas dēļ ir vērts maksāt dubultā?)

Ja neapmierina kvalitāte, tad uzreiz pēc preces saņemšanas ir jāraksta veikalam e-pasts un jāpievieno brāķētās preces attēli (varam palīdzēt ar paraugu). Ja preci vēlas paturēt, veikals bieži vien piemēro papildus atlaidi, bet, ja preci nevēlas paturēt, to var atgriezt un tiek atlīdzināti visi pasta izdevumi. Tiesa gan, preces atgriešanas izdevumus veikals segs, ja pats ir sūtījis preci uz Latviju un e-pastā par to iepriekš esat vienojušies. Kvalitātes problēmas gan gadās ļoti reti, jo Anglijā ir augsti kvalitātes standarti.

Bet kā lai tiek pie Lielbritānijas precēm?

Daudz veikalu sūta preces uz Latviju paši, taču, ja veikals preces uz Latviju nepiegādā un neviens paziņa Lielbritānijā nedzīvo, tad aicinām izmantot kurjeru kompāniju, ar kuru hotti.lv sadarbojas. Plāns tāds: jāpasūta preci uz hotti.lv norādīto adresi Lielbritānijā, jāaizpilda vienkārša piegādes forma un pēc laika pirkums saņemams sev visērtākajā veidā - pakomātā, kurjera birojā Rīgā, vai arī piegādāta uz mājām!

PIEGĀDE

Pārdomu laiks var izmaksāt nokavētu akciju

Hotti.lv ievietotās akcijas nereti ātri beidzas, jo prece labās atlaides dēļ tiek ātri izpirkta. Līdz ar to nevar trīs dienas apsvērt - pirkt vai nepirkt, jo bieži vien nieka stunda jau ir par vēlu.

Starp citu, ja saskaraties ar situāciju, kad kaut kas nav vairs pieejams, mēs priecāsimies, ja izmantosiet pogu Ziņot (zem katras akcijas preces).

Iespējams, pamanīsiet, ka reizēm pārdevēji maina preču cenu, piemēram, ievieto preci ar ievērojamu atlaidi, bet par šo cenu pārdod tikai, piemēram, 200 šīs akcijas preces un tad cenu paceļ, līdz ar to ir situācijas, kad pie mums prece ir ievietota par zemāku cenu, bet apmeklējot veikalu, cena rādās cita. Tā noteikti nav cilvēku muļķošana, tas vienkārši nozīmē, ka nākamreiz jābūt ātrākam!

Hotti.lv ir kontaktu forma, kurā droši varat prasīt padomu un palīdzību!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu