Vatikānā iecienīti diezgan neķītri torenti (67)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Interneta vietne Torrentfreak.com atklājusi, ka Vatikānā mītošajiem «pirātiem» ir diezgan savdabīga gaume, ja runa ir par torentu lejupielādēm tīmeklī.

Torrentfreak.com vēsta, ka uz Vatikānā dzīvojošo interneta lietotāju paradumu izpēti (vismaz to paradumu, kas saistīti ar torentiem) viņus pamudinājis stāsts par kādu priesteri Limerikā, Īrijā.

Vārdā neminētais Dieva kalps bijis regulārs vietējās DVD nomas apmeklētājs un pārsvarā aizrāvies ar agrāko gadu filmām, taču sarunā ar DVD nomas saimnieku atklājis, ka klosterī ir izveidojies filmu klubiņš, kura biedri reizi nedēļā sanāk kopā un skatās jaunākās Holivudas filmas, tostarp Lincoln, Django Unchained, Les Miserables un citas. Vēl pirms tās ir nonākušas uz kino ekrāniem un DVD formātā veikalu plauktos.

Balstoties uz šo stāstu, Torrentfreak.com esot nolēmuši papētīt, cik lieli kinomāni ir visticīgākās valsts iemītnieki. Izrādās – ne pārāk.

Valsts ir ļoti maza un lejupielāžu apjomi nav lieli, taču interneta vietnes darboņiem tomēr ir izdevies atsijāt vairākas Vatikānam piesaistītas IP adreses (tās sākas ar 212.77.), no kurām veiktas dažāda rakstura materiālu lejupielādes.

Lai gan ir daži izņēmumi, laicīgās Holivudas filmas, mūzika, spēles un TV šovi Vatikānā nav lielā cieņā, turpretim seriālus un apšaubāma rakstura video vatikānieši, šķiet, nesmādē. Torrentfreak.com publicētajā torentu sarakstā pie seriāliem parādās tādi darbi kā Chicago Fire, Lightfields, The Neighbours un Touch, savukārt pie apšaubāmajiem videomateriāliem var pieskaitīt tādas «filmas» kā Lea Lexxis and Krissy Lynn, Toffany Starr and Sheena Shaw, BDSM Sklavin Zuchtigung im dunklen Hobbykeller teen fesselspiele, kā arī video failu ar kodētu nosaukumu RS77_Episode 01.

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu