Ar Playstation varēs piezvanīt (22)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Diezgan lielu vētru ārvalstu medijos sacēlis miglains video, kurā esot redzama Playstation ierīce, ar ko varēs piezvanīt draugam.

Reiz bija telefons, tad parādījās kabatas izmēra mobilais tālrunis. Reiz bija fotoaparāts, bet tagad fotoaparāts ir gan ieliekams kabatā, gan arī lietojams kā telefons. Reiz bija spēļu konsole Zhiliton, kurā varēja dzenāt pikseļainas formuliņas un Donkey Kong pērtiķus, bet tagad jau ir pieejamas konsoles ar augstākās klases grafiku, ko dažbrīd grūti atšķirt no realitātes. Un, protams, ir arī tādas spēļu konsoles, ko var ielikt kabatā, piemēram, Sony Playstation Portable, lai arī ceļojuma laikā būtu ko paniekoties. Bet tas vēl nav viss - drīzumā būs pieejama, bet faktiski jau ir gatava, spēļu konsole zvanīšanai - Sony Ericsson Z1.

Pagaidām nosaukums ir vienīgais, kas par jauno Sony Ericsson izstrādājumu ir zināms, ja neskaita neoficiālu informāciju, ka Z1 būs viens no pirmajiem, kas tiks pie Android 2.3 operētājsistēmas. Pārējās detaļas ir miglā tīts noslēpums, kas atklātībā nonāks, visticamāk, īsi pirms paša telefona prezentācijas. Arī tā dēvētais spiegu video (pievienots zemāk) daudz neatklāj - tik vien, kā kaut ko līdzīgu Android saskarnei un ne visai prasmīgu (varbūt bailīgu) skārienjutīga telefona lietotāju.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu