HP printerus pielāgo Google Cloud Print

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard piedāvā Google Cloud Print jeb Google mākoņdrukas risinājuma lietotājiem iespēju tieši drukāt no jebkura HP printera ar ePrint atbalstu. Drukāšana iespējama no jebkuras viedtālruņa vai datora aplikācijas, kas atbalsta Google Cloud Print.

HP printeri ar interneta savienojumu un mākoņdatošanas atbalstu ir pirmie, kas atbalsta Google Cloud Print. Lietotāji pievieno ar ePrint funkciju aprīkotā HP Photosmart, Officejet vai LaserJet Pro printera unikālo e-pasta adresi savam Google lietotāja kontam, kas nodrošina iespēju vienkārši un droši drukāt no Google aplikācijām uz izvēlēto HP printeri.

Google Cloud Print un HP ePrint kombinācija padara drukāšanu daudz pieejamāku un lietderīgāku, atsakoties no vajadzības pēc printera draivera vai tā savienošanas ar datoru. Patlaban Google Cloud Print atbalsta Gmail for Mobile, Google Docs for Mobile, Chrome OS, bet aplikācijas pavisam drīz tiks papildinātas.

Vairāk informācijas par mākoņdrukāšanai piemērotiem printeriem - www.hp.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu