Panasonic plāno Eiropā iepludināt telefonus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Japānas elektronikas koncerns Panasonic, kā vārds vairāk saistās ar televizoriem, fotoaparātiem un mūzikas atskaņotājiem, plāno startēt Eiropas viedtālruņu tirgū.

Vietējā tirgū Japānas viedtālruņu ražotājiem vairs nesokas tik labi kā agrāk, tādēļ tiek meklētas iespējas realizēt savu produkciju arī ārpus Uzlecošās saules zemes robežām.

Kā vēsta Techcrunch.com, Panasonic (viens no pieciem mobilo telefonu ražotājiem Japānā) pilnā nopietnībā apsver iespēju startēt Eiropas tirgū. Publikācijā Japānas biznesa laikrakstā The Nikkei teikts, ka Panasonic patlaban risinot sarunas ar kādu no lielākajiem Eiropas mobilo sakaru operatoriem, kurš varētu palīdzēt izplatīt Panasonic Android telefonus.

Ja sarunas vainagosies panākumiem un arī bizness dos vēlamos augļus, Panasonic viedtālruņi varētu nonākt arī citos tirgos Āzijā un arī Ziemeļamerikā. Pērn kompānija realizēja 4,4 miljonus telefonu, bet tās plānos ietilpst pārdošanas apjoma palielināšana līdz 7,5 miljoniem vienību 2015. gadā.

Viens no telefoniem, ko Panasonic piedāvā Japānas tirgū, ir attēlā redzamais Panasonic Lumix Phone 101P. Tam ir Android 2.3 operētājsistēma, 4 collu ekrāns ar 960x540 punktu izšķirtspēju, 13,2 megapikseļu kamera, ūdensizturīgs korpuss, WiFi un infrasarkano staru savienojums, e-maciņa funkcija, kas izmanto Near Field Communication tehnoloģiju, un digitālās TV uztvērējs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu