Interneta gigantam Google jauna mītne Losandželosā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmo biroju Google Losandželosā atvēra 2003. gadā, kad iegādājās kompāniju Applied Semantics. Tolaik kompānijā strādāja tikai daži desmiti darbinieku, taču viņu skaits nepārtraukti ir palielinājies un nu jau pārsniedz piecus simtus.

Līdz šim visi šie darbinieki bija «izmētāti» pa dažādām ēkām, tādēļ Google vēlējusies radīt vienotības sajūtu, kāda valda kompānijas centrālajā mītnē Googleplex Kalifornijā.

Šim mērķim ir uzbūvēts pilnīgi jauns, 0,929 hektārus liels komplekss (tā arhitektoniskā odziņa un vienlaikus arī centrālās ieejas rotājums ir milzu binoklis), kurā turpmāk plecu pie pleca strādās gan Google meklētāja programmētāji, gan reklāmas pārdevēji un sociālā tīkla Google + veidotāji. Kompānija bez darbinieku vienotības cer uzlabot arī sakarus ar Losandželosā mītošajām izklaides industrijas kompānijām, kas meklē arvien jaunus reklamēšanās veidus un metodes digitālajā vidē, vēsta Latimes.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu