iPhone vēl nav atklāts, bet rinda jau veidojas (52)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kaut arī Apple tikai rīt, 10.septembrī, rīkos pasākumu, kurā varētu tikt atklāts jauns iPhone, pie 5.avēnijas Apple veikala jau ir saradušies pirmie zīmola un attiecīgās viedierīces entuziasti ar savām teltīm un sākuši gulēt rindā.

Pirmie četri Apple fani uz dzīvi stiklotā veikala priekšā iekārtojušies jau pagājušajā piektdienā, vēsta Appleinsider.com. Nakšņot zem klajām debesīm viņus pamudinājusi aizraušanās ar Apple ierīcēm, turklāt tā ir tik spēcīga, ka vieta rindā ieņemta, vēl pirms Apple ir oficiāli publiskojis jelkādu informāciju par otrdien prezentējamo jaunumu tehniskajiem parametriem, provizoriskajām cenām un to, kad šīs ierīces vispār nonāks veikalu plauktos.

Pirmie divi rindā gaidītāji ir ņujorkieši Džo un Braiens no Bruklinas. Pirms došanās uz 5.avēnijas Apple veikalu viņi pārliecinājušies, ka nav gaidāmi nelabvēlīgi laika apstākļi, un naktī uz piektdienu sākuši ilgo gaidīšanas maratonu.

Abi ir apņēmības pilni godīgi sēdēt rindā un gaidīt savu kārtu, nevis aizņemt vietu pie veikala durvīm uz maiņām. Tāpat abi ir noskaņoti gaidīt kaut divas nedēļas (līdz 20.septembrim), kad tiek prognozēts jauno produktu tirdzniecības sākums.

Līdzās brukliniešiem šobrīd ir ieradušies arī divi vīrieši no Sinsinati, bet tuvākajās dienās, jo īpaši, ja otrdien piepildīsies baumas par iPhone 5S un 5C atklāšanu, gaidītāju rinda noteikti kļūs kuplāka.

Komentāri (52)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu