Nosaukta budžeta klases Lumia 530 Dual SIM cena Latvijā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No septembra Latvijā būs pieejams jauns budžeta klases viedtālrunis Nokia Lumia 530 Dual SIM ar augstu veiktspēju un zemo cenu viedtālruņiem līdz šim vēl nebijušām iespējām. Nokia Lumia 530 Dual SIM budžeta klases viedtālrunis sniedz iespēju izmantot divas SIM kartes vienlaicīgi, un tas būs piemērots gan prasīgiem, jau pieredzējušiem lietotājiem, gan viedtālruņu iesācējiem.

Nokia Lumia 530 Dual SIM ir iepriekš augsti novērtētā budžeta klases viedtālruņa Nokia Lumia 520 sērijas turpinātājs ar papildu iespējām.

Viedtālrunim ir 3G atbalsts, Windows Phone 8.1 operētājsistēma,

4 collu LCD ekrāns un 5 megapikseļu kamera. Iebūvētā kamera sniedz iespēju uzņemt augstas kvalitātes attēlus un pēc tam tos apstrādāt, izmantojot kādu no pieejamajām foto un video apstrādes lietotnēm, piemēram, Creative Studio.

Foto: Publicitātes foto

Ātru un stabilu darbību, sērfojot internetā, izmantojot apjomīgas lietotnes, spēlējot spēles vai lietojot Microsoft Office pakalpojumus, nodrošina četrkodolu Snapdragon procesors. Nokia Lumia 530 Dual SIM ir 4GB iebūvētā atmiņa, un atšķirībā no iepriekšējiem 5. sērijas Nokia Lumia viedtālruņiem to ir iespējams palielināt līdz 128 GB, pievienojot microSD atmiņas karti.

Jaunā Windows Phone 8.1 operētājsistēma Nokia Lumia 530 Dual SIM budžeta klases viedtālrunim sniedz augstākas klases ierīču iespējas – ātru piekļuvi darbības centram un paziņojumiem, personalizētu sākuma ekrāna uzstādīšanu, kā arī Word Flow tastatūru ātrākai rakstīšanai. Uzlabotajā Windows Phone Store arī pieejamas dažādas populāras lietotnes, piemēram, Whatsapp, Instagram, Skype, Facebook un daudzas citas. Bez maksas, kā arī bez interneta savienojuma, Nokia Lumia 530 Dual SIM ir iespējams izmantot arī HERE navigācijas sistēmas piedāvātās iespējas.

Viedtālrunis ir personalizējams, izmantojot viegli maināmos dažādas krāsas vāciņus, kas ļauj pieskaņot savu viedtālruni dažādiem dzīves apstākļiem vai noskaņojumam.

Nokia Lumia 530 Dual SIM aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 115 eiro.

Tālruņu tirdzniecības vietās tas iegādājams koši oranžā, klasiski melnā un baltā krāsā.

Ekrāns480 x 854 pix, 4 collas (~245 ppi)
Izmēri119.7 x 62.3 x 11.7 mm
Svars129 g
Atmiņa4 GB, 512 MB RAM
Kamera5 MP, 2592 x 1936 pix; video:480p@30fps
ProcesorsČetrkodolu 1.2 GHz
Baterija1430 mAh
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu