Capital sāk iPhone 6 un iPhone 6 Plus tirdzniecību Latvijā (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: apple.com

Informācijas komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums AS «Capital» sācis jaunākās paaudzes «Apple iPhone 6» un «Apple iPhone 6 Plus» viedtālruņu tirdzniecību Latvijā, biznesa portālam «Nozare.lv» paziņoja uzņēmuma tirdzniecības direktors Aigars Bērziņš.

No 24. septembra iegādei pieejami «Apple iPhone 6» un «Apple iPhone 6 Plus» modeļi ar 16 gigabaitu (GB), 64GB un 128GB iebūvēto atmiņu pelēkā, sudraba un zelta krāsā. Pirmo modeļu cena, iegādājoties ierīces uzreiz, būs sākot no 999 eiro.

«Jaunākās paaudzes «iPhone» modeļi jau šobrīd pārspējuši visus līdzšinējos «Apple» uzstādītos priekšpasūtīšanas un pārdošanas rekordus gan pirmajai diennaktij, gan pirmajām trīs dienām. Neparedzēti augstais pieprasījums radījis aizkavēšanos ierīču piegādē un pasūtījumu izpildē visā pasaulē. Tādēļ «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus» pirmo Latvijā pieejamo modeļu sākuma cena sasniegusi 999 eiro atzīmi,» skaidro Bērziņš.

Jau ziņots, ka «Apple» pagājušajā otrdienā prezentēja jaunākos viedtelefonu modeļus, kas ieguvuši nosaukumus «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus», bet to ekrānu izmēri ir attiecīgi 4,7 collas (11,9 centimetri) un 5,5 collas (14 centimetri). Vairāki tehnoloģiju apskatnieki uzsvēruši, ka viens no «iPhone» veiksmes cēloņiem varētu būt telefonu parocīgais izmērs, kas tos ļauj ērti izmantot ar vienu roku. Izskanējušas bažas, ka ar jauno produkciju «Apple» šo priekšrocību varētu pazaudēt.

Abi telefoni aprīkoti ar «Apple» izstrādātajiem procesoriem A8, kas, kā apgalvo kompānija, to veiktspējas ātrumu palielina par 25%. Tāpat jaunajiem «iPhone» modeļiem ir uzlabota izšķirtspēja.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu