HTC prezentē viedu aproci un virtuālās realitātes brilles

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

HTC tehnoloģiju izstādē Mobile World Congress 2015 papildus jaunajam telefonu flagmanim HTC One (M9) paziņoja par diviem nākotnes jaunumiem – fitnesa aproci HTC Grip un virtuālajām brillēm HTC Vive.

Sportistiem un fitnesa entuziastiem domātā aproce HTC Grip ir veidota sadarbībā ar sporta inventāra ražotāju Under Armour. Pateicoties iestrādātajam GPS, ar HTC Grip ikvienam būs iespēja mērīt un ierakstīt savu sporta treniņu tempu, laiku, distanci, sirds ritmu un patērētās kalorijas, kā arī atrašanās vietu.

Aproces veidotāji īpaši lepojas ar pārdomāto dizainu – ūdensizturīgais materiāls ļauj aprocei piegult rokai, netraucējot sportiskām aktivitātēm. Izliektais 1,8 collu displejs ļauj skatīt laiku, tempu, distanci un citus datus, pat esot kustībā. Aprocei ir 100 mAh baterija, kas nodrošina 5 stundu darbības laiku.

HTC Grip ir iespējams sinhronizēt ar Under Armour UA Record, kas sniedz iespēju padziļināti analizēt savus sasniegumus un datus, kā arī komunicēt ar līdzīgi domājošiem sporta entuziastiem. Aproce ir savienojama ar Android un iOS ierīcēm.

Ar HTC Vive virtuālajām brillēm HTC savukārt vēlas mainīt ierasto ikdienu, solot, ka HTC Vive pilnībā pārvērtīs ne tikai video spēļu pieredzi, bet arī cilvēka un moderno tehnoloģiju savstarpējo mijiedarbību. Virtuālās brilles HTC Vive veidotas, sadarbojoties ar izklaides tehnoloģiju programmatūras izstrādātājiem Valve, un jau ir guvušas atzinību no tādiem spēļu ražotājiem kā Vertigo Games, Bossa, Barry-Fireproof, Dovetail Games, Wemo Labs, Google, Steel Wool Games un Owlchemy.

Jaunajās bezvadu brillēs grafiskais saturs tiek atainots ar 90 kadriem sekundē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu