Google šogad izlaidīšot divus jaunus Nexus telefonus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tehnoloģiju gigants grasoties šā gada laikā izlaist jaunas viedierīces. Planšetdatora to vidū gan nebūšot, ziņo Cnet.com.

Viens no gaidāmajiem Nexus viedtālruņiem ir telefons ar 5,2 collu ekrānu, un to ražos LG. Tālruņa pašreizējais kodētais nosaukums ir LG Angler. Otru telefonu, kam būs 5,7 collu ekrāns, tikmēr izlaidīs Ķīnas telekomunikāciju tehnoloģiju gigants Huawei. Šā telefona pagaidu nosaukums ir Bullhead.

Ja šīs runas izrādīsies patiesas, tā būs pirmā reize, kad Google izlaiž divus jaunus Nexus telefonus viena gada laikā. Piedāvājot ierīces ar atšķirīga izmēra ekrānu, Google arīdzan varētu mēģināt atkārtot Apple izgājienu ar vienlaikus izlaistiem diviem dažādiem iPhone 6, no kuriem viens ir salīdzinoši mazs standarta izmēra viedtelefons, bet otrs lielāks un jau sper kāju tā dēvēto fabletu teritorijā. Aprēķins šādā gadījumā ir gaužām vienkāršs - aptvert iespējami plašu mērķauditoriju un potenciālo pircēju loku. Tāpat jāatgādina, ka aktuālais Nexus 6 ir ar 6 collu ekrānu un lielai daļai patērētāju neinteresants sava izmēra dēļ.

Gaidāmo telefonu tehniskā specifikācija, protams, vēl ir tīrākās spekulācijas un var mainīties. Tomēr sākotnējā informācija liecina, ka LG Angler iegūs Qualcomm Snapdragon 808 procesoru, kas darbina LG G4 viedtālruni, un bateriju ar 2700 mAh ietilpību. Bullhead tikmēr varētu tikt apgādāts ar Qualcomm Snapdragon 810 procesoru un 3500 mAh bateriju.

Abi viedtālruņi varētu tikt izziņoti ceturtdien gaidāmajā Google konferencē un dienas gaismu ieraudzīt oktobrī. Par jaunu Nexus planšetdatoru tikmēr nekādas informācijas nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu