HTC Desire 626 piedāvā ekspresīvu dizainu un uzlabotas funkcijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

HTC laidis klajā viedtālruņa Desire 620 pēcteci Desire 626. Tas ir cenas ziņā pieejams tālrunis, kam pieejamas dažādas korpusa krāsu kombinācijas un plašas personalizēšanas iespējas.

HTC Desire 626 ir spilgts, divu toņu dizains, tas ir viegli un intuitīvi lietojams un darbojas Android 5.1 platformā.

Viedtālruņa veiktspējas pamatā ir Snapdragon 1,2GHz četru kodolu procesors un 2 GB RAM atmiņa.

Sekot līdzi aktualitātēm sociālajos tīklos ir viegli, pateicoties HTC BlinkFeed funkcijai, kas nodrošina pieeju personalizētam tiešsaistes saturam dažu sekunžu laikā jau sākuma ekrānā.

Foto: Publicitātes foto

Telefons ir apgādāts ar 13MP galveno kameru vai 5MP priekšējo kameru.

Pateicoties iebūvētiem uzlabojumiem, HTC Eye Experience sniedz iespēju viegli koriģēt attēlus. Gan ar HTC Desire 626 galveno, gan priekšējo kameru iespējams iegūt augstas kvalitātes 1080p video, ko pārvērst par īsfilmām un kopīgot ar HTC Video Highligts.

HTC Desire 626 apjomīgā 16GB iebūvētā atmiņa un MicroSD papildus karte ar 512GB ietilpību ļauj saglabāt un kopīgot katru foto vai video.

Jaunais viedtālrunis HTC Desire 626 Baltijas tirgū būs pieejams šā gada septembra sākumā. Tālruņa aptuvenā cena būs 299 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu