Land Rover Explore - telefons, kurš var paciest ļoti daudz

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Land Rover sadarbībā ar Bullitt Group ir radījuši viedtālruni, kura mērķauditorija ir piedzīvojumu meklētāji brīvā dabā. Vai arī cilvēki, kam nepieciešams telefons, kurš var paciest ļoti daudz.

Barcelonā notikušajā Mobilās pasaules kongresā (Mobile World Congress) Land Rover un Bullitt Group prezentēja viedtālruni Land Rover Explore.

Tā galvenās priekšrocības ir spēja paciest mitrumu, putekļus, vibrācijas, kritienus no 1,8 metru augstuma, mērkšanu ūdenī, tostarp sālsūdenī, kā arī ekstrēmas temperatūras. Citiem vārdiem sakot, telefonam tiek piedēvētas teju pārdabiskas spējas, bez kurām ierīce acumirklī pārstātu darboties vai funkcionētu ar traucējumiem.

Tā kā telefons valkā Land Rover vārdu, bet Land Rover vārds saistās ar augstu veiktspēju bezceļos, tātad brīvā dabā, tad arī ierīce ir ilgi spēlējošs sabiedrotais, kad saimnieks nolēmis brist mežā, doties pastaigā pa kalnu takām un tamlīdzīgi. Ļoti liela nozīme šādos brīžos ir baterijai. Lai cilvēks nepaliktu bez sakariem, Land Rover Explore tādēļ ir apgādāts ar 4000 mAh bateriju, kas, pēc ražotāja teiktā, nodrošina enerģijas rezerves divām pilnām dienām, ja telefons tiek lietots ierastā režīmā, vai vienai dienai, ja tiek bakstīts un spaidīts intensīvi.

Ar atkāpi var piebilst, ka TVNET jau ilgāku laiku lieto Huawei Mate 10 Pro, kam ir tieši tikpat ietilpīgs akumulators, un patiesi ir iespējams telefonu uzlādēt pirmdien no rīta un nākamreiz lādētāju meklēt tikai trešdien. Mūsdienās, kad vadam faktiski visu laiku jābūt pa rokai, tā nav bieža parādība.

Ja enerģijas resursi izsīkst, Land Rover Explore komplektā ir iekļauts ērti pievienojams ārējais vāciņš ar 3600 mAh bateriju. Kā papildu aksesuārs savukārt iegādājams arī telefona stiprinājums pie velosipēda, un tas ietver arī 4370 mAh bateriju.

Citi svarīgākie parametri:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu