Notiks Ziemassvētku pārgājiens «Dobeles sniegavīri»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šodien interesenti aicināti piedalīties Ziemassvētku pārgājienā «Dobeles sniegavīri», iepazīstot Dobeles un Gardenes apkārtni, informēja pasākuma rīkotāji.

Starts paredzēts Dobeles autoostā plkst.13.15, kad būs pienācis autobuss no Rīgas un Jelgavas. Pārgājiens sāksies ar Dobeles stacijas un dzelzceļa līnijas Glūda-Liepāja vēstures iepazīšanu.

Pēc piknika pauzes paredzēts iepazīt Gardeni un bijušo armijas poligonu tās tuvumā. Gardenes tuvumā tiks apskatīti arī vecie baronu kapi. Tāpat paredzēta ciemošanās Dobeles pilsdrupās, bet pārgājiena noslēgumā plānota Dobeles sniegavīru iepazīšana.

Finišs Dobeles autoostā paredzēts ap plkst.18.30, lai paspētu uz autobusu uz Rīgu un Jelgavu. Ja kāds vēlēsies ilgāk baudīt pilsētu un tajā esošos sniegavīrus, mājup varēs doties ar Liepājas vilcienu, kurš uz Rīgu aties plkst.19.38.

Pārgājienā plānots noiet vismaz 15 kilometrus.

Pārgājienā līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošs apģērbs un apavi, kā arī tēja un ēdiens piknika pauzei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu