Jauno gadu Jēkabpilī sagaidīs ar Vecgada skrējienu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sagaidot Jauno gadu, 31.decembrī plkst. 12 Jēkabpils Mežaparkā norisināsies Jēkabpils sporta centra organizētais Vecgada skrējiens.

Ierašanās uz pasākumu - rūķu cepurēs, skrējiena distances garums – trīs kilometri. Pieteikumi skrējienam tiks pieņemti sacensību norises vietā no plkst.11. Dalības maksa – kāds našķis kopīgam dalībnieku cienastam un eglē iekarināms gardums meža iemītniekiem.

Savukārt Jaunā gada naktī plkst.00.30 Vecpilsētas laukumā sāksies Jaungada uzvedums. Klātesošos uzrunās arī Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs. Pēc uzveduma iedzīvotājus priecēs svētku salūts. Pēc salūta Vecpilsētas laukumā turpinās muzicēt kapela «Kreicburgas ziķeri».

Plkst.1 Jēkabpils Tautas namā sāksies gadu mijas balle kopā ar grupu «Rollmans Band» un DJ Kasparu Siliņu. Galdiņu rezervēšana un biļešu iepriekšpārdošana Jēkabpils Tautas nama kasē.

31.decembrī un 1.janvārī sabiedriskais transports Jēkabpilī kursēs pēc brīvdienu grafika. Savukārt Jaunā gada naktī no plkst. 23.45 līdz 1.45 pilsētā kursēs papildus 5. maršruta autobusi, pasažieri tiks pārvadāti bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu