Gada prognoze katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Laimīgu jauno gadu! Uzzini, ko katrai horoskopa zīmei sola jaunais 2014. gads!

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

Auns

Gada sākumā Auns iegūs, darbojoties dažādos projektos, sevišķi panākumi gaidāmi tad, ja iepriekšējā gadā ir veiktas iestrādnes. Būtu labi, ja par finansiālo pusi rūpētos kāda cita persona, jo esi vairāk sācējs, nevis tas, kurš raksta atskaites. Kaut arī pēc savas būtības esi sportists un tevi saista fiziskas aktivitātes, tomēr pavasara mēnešos esi piesardzīgs, lieki neriskē un rūpējies par savu veselību. Kāds Auns, neraksturīgi sev, var sākt interesēties par ezoteriskām lietām. Sākot no jūnija, līdz pat septembrim piemērots laiks atpūtai, ceļojumiem, bet nav izslēgts arī kāds komandējums. Rudens nebūs tavs pateicīgākais laiks, tāpēc turpini iesākto un jaunas lietas nesāc. Neļauj sevi izprovocēt uz konfliktiem. Toties Ziemassvētku laiku pavadīsi, baudot apkārtējo uzmanību un labā garastāvoklī. Veiksies kā darbā, tā arī privātajā dzīvē.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

VĒRSIS

Būsi nedaudz iesprindzis uz finansiālu jautājumu risināšanu. Iespējams, kāda sadarbība neveidosies tā, kā gribētos, jo sevišķi gada pirmajā mēnesī jābūt piesardzīgam, slēdzot jaunus līgumus un veidojot sadarbības. Iespējama negodīga rīcība no apkārtējo puses, tādējādi naudas zaudējumi. Pašsajūta un garastāvoklis būs lielā mērā atkarīgi no panākumiem darbā, ja Vērsis jutīsies kādam vajadzīgs, uzlabosies viņa veselības stāvoklis un pretēji. Daži aizrausies ar veselīgo dzīves stilu, propagandējot to arī citiem. Ieteicamas sulu kūres, pirts un masāžu apmeklēšana. Maijs, kas ir Vērša dzimšanas dienas laiks, būs veiksmīgs šīs zīmes pārstāvjiem, kad arī vēlams risināt svarīgākās lietas. Rudens un ziemas mēneši piemēroti atpūtai siltās zemēs, lai uzkrātu spēkus jaunai sezonai.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

DVĪŅI

Gada pirmajos mēnešos pietaupi spēkus, viss veiksmīgākais tikai vēl priekšā. Sākot ar martu, labvēlīgāks laiks, lai piepildītu sapņus un virzītos uz karjeras kulmināciju. Laiks pirms dzimšanas dienas atkal nedaudz saspringts, kad svarīgi neieplānot būtiskus pasākumus, toties pēc jubilejas veiksme atkal būs tavā pusē. Vismaz kādu no vasaras mēnešiem izmanto atpūtai un atvaļinājumam! Pastāv iespēja hobiju pārvērst profesionālā nodarbē. Rudenī nezināsi, kur ko ķert un grābt, jo visur parādīsies jaunas iespējas, tāpēc svarīgi neapjukt un izvēlēties prioritātes. Ja profesionāli esi savā īstajā vietā, tev veiksies un iespējama arīdzan karjeras augšupeja. Ar lieliem pirkumiem šā gada ietvaros neaizraujies, sevišķi gada sākumā un nogalē. Jaungada naktī vēlies ko īpašu, un zvaigznes palīdzēs tev to īstenot!

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

VĒZIS

Vēzim ieteicams kaut nedaudz pārvarēt savu biklumu un censties īstenot patiesās vēlmes, bet, ja nespēj to pats, nekautrējies lūgt padomu un atbalstu citiem. Gada sākumā palutini sevi, sievietēm ieteicamas skaistumkopšanas procedūras, tāpēc, jo labāk tu izskatīsies, jo pašpārliecinātāk jutīsies. Mīlas jomā iespējami sarežģījumi, bet vairāk tajās attiecībās, kas pastāv jau ilgu laiku. Tikai pavasara nogalē var uzlaboties situācija partnerattiecībās. Svarīgi, lai šā gada ietvaros tu daudz uzmanības veltītu izglītībai un jaunu kontaktu veidošanai. Vasara paies vienā elpas vilcienā, nespēsi ne attapties, kad klāt jau būs rudens, bet tieši šis gadalaiks tev izrādīsies visveiksmīgākais. Īstais brīdis pierādīt savu varēšanu un iesaistīties dažādos projektos. Jauno gadu vari sagaidīt citā valstī.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

LAUVA

Zvaigznes iesaka tev aktīvāk izmantot gada pirmo mēnesi, lai realizētu savas idejas. Vari rīkot prezentācijas, organizēt dažādus pasākumus un uzstāties. Būs viegli veidot attiecības ar apkārtējiem. Kopumā viss gads tev būs diezgan labvēlīgs. Pavasara sākumā iespējama kāda ļoti veiksmīga sadarbība. Ja nepieciešams risināt nekustamā īpašuma vai juridiskos jautājumus, izmanto aprīli. Savukārt jūnijā un jūlijā gan labāk pievērsties atpūtai un izklaidei, veiksies viesu namu īpašniekiem, tiem, kuri darbojas izklaides biznesā. Toties no rudens vēlams būt nopietnākam un izvairīties no nelabvēlīgu personu ietekmes. Padomā par veselību, varbūt vari iesaistīties kādā sporta klubā vai apmeklēt peldbaseinu. Centies izvairīties no alkohola lietošanas.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

JAUNAVA

Svarīgi salikt punktus uz «i» gan darba, gan privātajā sfērā. Ja nepieciešams, veic fundamentālas pārmaiņas un centies neturēties pie tā, kas tevi ierobežo un nomāc. Februārī iespējamas pārmaiņas saistībā ar darbu, karjeru. Vēl labāk, ja pats tās ierosināsi. Pavasarī centies nekonfliktēt ar apkārtējiem tikai tāpēc, ka centies būt ļoti perfekts un gaidi to arī no citiem. Problēmas personīgajā dzīvē atstās iespaidu uz attiecībām ar kolēģiem un draugiem. Vasara piemērota svarīgu lēmumu pieņemšanai. Nav izslēgta iepazīšanās, jaunu attiecību veidošanās, kas vienlaicīgi var būt gan pozitīvs, gan negatīvs faktors tavā dzīvē. No vienas puses dzīvesprieks un enerģija, bet no otras paviršība darbā. Ja tev ir bērni, centies viņiem veltīt pastiprinātu uzmanību, sevišķi gada nogalē.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

SVARI

Gada sākumu, visticamāk, nāksies pavadīt visai nervozi. Tas var būt saistīts gan ar notikumiem darbā, gan ar veselības stāvokli. Ja nespēsi dzīvot harmonijā, būs grūti koncentrēties veicamajiem pienākumiem. Tieši pavasaris piemērots pārmaiņām, pieaugs enerģija, dzīvesprieks. Iespējams, daži zīmes pārstāvji, kuri šobrīd ir vientuļi, atradīs savu otro pusīti, bet tie, kuriem jau tāda ir, plānos kāzas. No aprīļa līdz pat septembrim labvēlīgs laiks redzesloka paplašināšanai, svešu zemju apceļošanai. Arī profesionālajā kontekstā veiksies sadarbība ar ārzemēm. Oktobrī jābūt piesardzīgam, slēdzot jaunus līgumus. Nav izslēgta arī kāda valsts pārbaude. Jauno gadu vēlams sagaidīt kopā ar tuviem cilvēkiem un priecāties par dzīvi. Sievietes varētu veltīt papildu laiku savam izskatam, iegādājoties jaunu tērpu.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

SKORPIONS

Veiksies tiem zīmes pārstāvjiem, kuri dzīvē atraduši savu vietu un jēgu, kā arī nav nolieguši filozofiskās vērtības. Sevišķi aktīvs laiks ezoteriskajiem cilvēkiem. Ja esi astrologs vai dziednieks, tev klientu netrūks. Kā jau Skorpionam, viss galējībās, un tiem, kuri ir dzīves jēgas meklējumos, vēlams iesaistīties ezoteriskos kursos. Tava vēlme riskēt un nedomāt par dzīvību un veselību var radīt problēmas pavasara mēnešos, tāpēc esi piesardzīgs sportojot, sēžoties pie auto stūres, jo risks neko labu nesola. Vasaras sākumā vēlams atpūsties, piebremzēt aktivitātes, lai, sākot no jūlija, līdz pat gada beigām, aktīvi darbotos profesionālajā plānā. Aktuāli varētu būt finanšu un nekustamā īpašuma jautājumi. Svarīgs laiks politiķiem, juristiem un finansistiem. Decembrī vari nedaudz atslābt un pievērsties privātajai dzīvei.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

STRĒLNIEKS

Tev būs svarīgi saprast, ko īstenībā vēlies no dzīves, jo piedāvājumu netrūks. Tai pašā laikā īsti pats nespēsi izlemt, ko vēlies īstenot. Emociju iespaidā lēmumus nepieņem, bet, ja kādu vēlmi sen esi lolojis, tad vēlams to arīdzan īstenot. Pavasara sākums nav labvēlīgākais laiks, ap tevi var tikt vērptas intrigas. Prātīgi rīkosies tie, kuri šajā periodā lielāku uzmanību veltīs tuviniekiem nevis darba aktivitātēm. Labs gads, lai piestrādātu pie sava imidža, veidotu jaunus kontaktus. Tomēr svarīgi visu panākt ar simpātijām, cieņu un apbrīnu, nevis diktatoriskām tendencēm. Ja gribi sākt kaut ko jaunu, dari to rudens mēnešos. Pie kam var izdoties savienot vēlamo ar lietderīgo un kāda komandējuma ietvaros nodibināt privātas attiecības. Gads piemērots augstākās izglītības gūšanai, doktora disertācijas aizstāvēšanai un garīgai attīstībai.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

MEŽĀZIS

Zemes stihijas pārstāvis Mežāzis, kā parasti, būs samērā piezemēts, lieki neriskēs un centīsies pielāgoties apstākļiem. Pavasara mēneši jāvelta veselības uzlabošanai. Vēlamas dažādas SPA procedūras, sevišķi sievietēm. Ja trūkst dzīvesprieka, būs grūtāk tikt galā ar dzīves pārbaudījumiem, tāpēc galveno uzmanību velti savas personības attīstīšanai, labsajūtai. Ja parūpēsies par sevi, spēsi ko dot arī citiem. Vasaras periodā vari saņemt kādu interesantu piedāvājumu, neatsakies! Augustā vari ceļot, atpūsties, uzkrāt spēkus tālākam laikam, jo gada nogalē tevi atkal gaida zināmi pārbaudījumi. Ja spēsi lietot domu spēku, kā arī darbosies sev atbilstošā nozarē, tevi gaida veiksme un labklājība, kas dos stimulu nākamajam gadam. Nav vēlami lieli finanšu ieguldījumi.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

ŪDENSVĪRS

Janvārī vēlams apmeklēt dažādus kultūras pasākumus, darboties domubiedru grupās, jo darba aktivitātēm nebūsi īsti gatavs. Veiksmīgāks periods jau pēc dzimšanas dienas, kad gūsi lielāku autoritāti un uzlabosi attiecības ar apkārtējiem. Ja sajūti, ka nepieciešams pārtraukums, vari doties atvaļinājumā, pat ja tas nav plānoti. Varbūt tev būs nepieciešams laiks, lai izvērtētu savu dzīvi un noteiktu galvenos uzsvarus. Ja šajā gadā nākas daudz ceļot vai doties komandējumos, centies izvēlēties pareizu pārvietošanās līdzekli, kaut vai balstoties uz intuīciju. Kopumā gads vairāk saistīts ar sevis meklējumiem, savukārt karjerā stabilizēšanās iespējama rudens un ziemas mēnešos. Nav izslēgtas konfliktsituācijas partnerattiecībās tavas neordinārās rīcības un domāšanas veida dēļ.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

ZIVIS

Zivs zīmes pārstāvjiem labs gads. Veiksme būs tavā pusē, bet tas nenozīmē, ka nekas nav jādara tās veicināšanai. Iespējams, kāds cilvēks palīdzēs tikt pie labāka darba vai sponsorēs kādu projektu, sevišķi, ja esi radošas profesijas pārstāvis. Tomēr nepaļaujies uz katru piedāvājumu, sadarbību, uzmanies, lai kāds nenozog tavu ideju, jo krāpnieku apkārt netrūkst. Daiļā dzimuma pārstāves var pievērsties dejošanai, vīrieši fiziskām aktivitātēm tīri hobija vai profilaktiski veselības uzlabošanas dēļ. Vasarā daudz domāsi par to vai atrodies savā īstajā darba vidē. Varbūt plānosi profesijas maiņu. Rudens un ziemas mēnešos jutīsi nelielu pagurumu. Enerģiju gūsi, dodoties kādā ceļojumā, sevišķi uz zemēm, kur ir daudz saules un siltuma. Jaungada naktī noteikti ko vēlies, un tas noteikti piepildīsies!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu