Līdz maija beigām Rīgā tiks uzstādīti 105 jauni putnu būrīši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Līdz 25.maijam Rīgas Ziemeļu izpilddirekcija sadarbībā ar SIA «Rīgas meži» realizēs projektu «Pavasara Ligzda», kura laikā tiks izgatavoti un uzstādīti 105 jauni putnu būrīši, informēja izpilddirekcijas pārstāve Inga Breikša-Jefimcova.

Būrīšus paredzēts uzstādīt pie Bābelīša, Dambjapurva un Juglas ezeriem, Strazdumuižas un Viesturdārza parkā, kā arī Biķernieku mežā.

Tāpat būrīši tiks uzstādīti pie vairākām izglītības iestādēm - Rīgas Rīnūžu vidusskolas, Rīgas 7 pamatskolas, Rīgas 66.speciālās vidusskolas, Rīgas 28 vidusskolas, Rīgas Hanzas vidusskolas, Rīgas Ezerkrastu pamatskolas, Rīgas 80.vidusskolas, Rīgas 45.vidusskolas, Mežciema pamatskolas, Rīgas Juglas vidusskolas, Rīgas Sanatorijas internātpamatskolas, Strazdumuižas internātvidusskolas - attīstības centra vājredzīgiem un neredzīgiem bērniem, Š. Dubnova Rīgas Ebreju vidusskolas, Bērnu un jauniešu centra «Rīgas Skolēnu pils» un pie Bērnu un jauniešu vides izglītības centra «Rīgas Dabaszinību skola».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu