Autoservisa darbinieks atzinies septiņās auto spoguļu zādzībās (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais autoservisa darbinieks, kuru policija aizturēja mēneša vidū par automašīnas BMW atpakaļskata spogulīša zādzību, kopumā atzinies jau septiņās automašīnas spoguļu zādzībās.

Kā  informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, visas šīs zādzības veiktas tā dēvētajā Rīgas klusajā centrā - Vīlandes, Hanzas un Elizabetes ielu apkārtnē.

1985.gadā dzimušais vīrietis bija "iecienījis" tieši BMW un "Mercedes Benz" automašīnas. Šīs zādzības veiktas pēdējo trīs mēnešu laikā. Policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu, vai aizturētais nav pastrādājis vēl arī citas analogas zādzības. Vīrietis ar tiesas lēmumu ir apcietināts.

Jau ziņots, ka 12.februārī policisti Rīgā, Viestura prospektā, aizdomās par automašīnas BMW atpakaļskata spoguļa zādzību aizturēja kādu 1985.gadā dzimušu vīrieti, kurš agrāk strādājis autoservisā.

Aizturētais nav iepriekš tiesāts. Tā kā aizturētais apgalvo, ka agrāk pats ir strādājis autoservisā, policijas darbinieki pieļauj, ka tieši šajā darbavietā vīrietis apguvis spogulīšu demontēšanai nepieciešamās iemaņas, kā arī uzzinājis, kur zagtās detaļas iespējams realizēt.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu