4 litri šņabja - un sieviete dur ar nazi (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īpatnējs gadījums noticis Bolderājā – policija ziņo, ka kādā daudzdzīvokļu namā sieviete, piedraudot ar nazi, aplaupījusi vīrieti. Turklāt no dzīvokļa aiznesta ievērojama naudas summa.

Aleksandrs ar jauno meiteni iepazinās Rīgā, Pērnavas ielā.

Abi tika līdz Bolderājai un dzīvoklī pa diviem izdzēra četrus litrus šņabja.

Kad meitenei ciemošanās apnika un viņa gatavojās doties prom, kavalieris atteicās segt transporta izdevumus.
«Es ar viņu iepazinos, paaicināju ciemos pie sevis. Viņa paprasīja naudu taksim, lai brauktu prom, es pateicu, ka naudas nav. Viņa paņēma no galda nazi un iedūra man mugurā,» stāsta cietušais.
Meitene no Aleksandra dzīvokļa

aiznesusi 1500 latu un mobilo telefonu 200 latu vērtībā.

Policistiem jaunās sievietes notveršana pa karstām pēdām nesekmējās. Iespējams, viņa Bolderāju pameta vieglajā automašīnā, jo sabiedriskais transports tika rūpīgi pārbaudīts.
Iegāju pie kaimiņiem, viņi izsauca policiju, policisti viņu centās panākt, bet viņa ar kaut ko jau bija aizbraukusi. Policisti pārbaudīja autobusus, bet viņas tur nebija, kādas desmit minūtes pietrūka – mēs viņu pazaudējām.
Aleksandrs saka, meitene bijusi smuka, tāpēc atceras viņas seju ļoti labi. Tagad jāiet uz policiju taisīt fotorobotu.
«Tumši mati, smalka seja, iekrituši vaigi, augums - metrs septiņdesmit, metrs septiņdesmit pieci, tāda tieva,» raksturo Aleksandrs.
No šā stāsta izlobāma viena vienkārša morāle, kas vairāk attiecas uz vīriešiem. Neaiciniet pie sevis ciemos vientuļas ielas malā stāvošas meitenes no Pērnavas ielas rajona, jo, iespējams, vienkārša iepazīšanās var nozīmēt arī daudz ko vairāk un par kopīgu iedzeršanu beigu beigās var nākties arī samaksāt pēc stundu tarifa.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu