Par Saulkrastos izdarīto slepkavību aizturētas trīs personas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par Saulkrastos izdarīto vīrieša slepkavību aizturētas trīs personas, pavēstīja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Saulkrastos dārzkopības kooperatīvā 21.martā tika atrasts 1966.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Aizturētie ir 1955., 1983. un 1990. gadā dzimuši vīrieši, Saulkrastu novada iedzīvotāji. Pēc viņu aizturēšanas policija turpinājusi operatīvo darbu, lai noskaidrotu iespējamos nozieguma pastrādāšanas apstākļus un motīvus, kā arī citu izmeklēšanai būtisku informāciju.

Šobrīd netiek izslēgts, ka pastrādāta laupīšana, jo māja, kurā dzīvojis vīrietis, pēc slepkavības tikusi pārmeklēta. Policija vēl pārbauda, vai no mājas ir pazuduši kādi vērtīgi priekšmeti. Tai pašā laikā policija neizslēdz arī citus iespējamos slepkavības motīvus.

Valsts policija 24. martā aizdomās par slepkavības izdarīšanu aizturēja trīs vīriešus. Mirušais vīrietis pēdējā laikā nekur nav strādājis, bet iepriekš bijis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieks. Policijas rīcībā nav informācijas, ka vīrietis strādājis vēl kādās citās iekšlietu struktūrās.

Pašlaik pret vīriešiem uzsākts kriminālprocess par slepkavību, ja to izdarījusi personu grupa. Diviem no aizturētajiem – 1983. un 1990. gadā dzimušajiem vīriešiem – tiesa piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu. Trešajam aizturētajam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu