Olainē piecgadīgs bērns no balkona sauc palīgā - dzīvoklī nomiris viņa tētis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vakar ap plkst. 16.30 Valsts policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka Olainē kādā dzīvoklī, iespējams, atrodas vīrieša līķis. Dzīvoklī ar mirušo vīrieti bijis arī viņa piecus gadus vecais dēls, kurš, izejot uz balkona, paziņojis par notikušo kādai garāmgājējai. Savukārt sieviete kopā ar mirušā vīrieša kaimiņiem izsaukusi policiju.

Notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Olaines iecirkņa policisti, kuri dzīvoklī atrada 1984. gadā dzimušā vīrieša līķi.

Vardarbīgas nāves pazīmes sākotnēji netika konstatētas, un arī tiesu medicīnas eksperta šodien sniegtā informācija liecina, ka notikušais, visticamāk, nav saistīts ar noziedzīgu nodarījumu.

2011. gadā dzimušais zēns sākotnēji tika nogādāts uz slimnīcu veselības pārbaudes veikšanai, bet vēlāk nodots mātei, kura dzīvo atsevišķi. Policijas redzeslokā ne bērna tēvs, ne māte nebija nonākuši.

Lai precīzi pārbaudītu vīrieša nāves apstākļus, policija uzsākusi kriminālprocesu. Policija domā, ka vīrieša nāve iestājusies ne ilgāk kā «pirms aptuveni pusotras diennakts».

Ar narkotiku pārdozēšanu šis gadījums netiek saistīts, informēja policijā. Kā vēsta TV3, vīrietis miris, esot dzērumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu