Pērn novembrī sāktā kriminālprocesā par korupciju aizturēti vēl divi VP darbinieki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Iekšējās drošības birojs (IDB) pagājušā gada novembrī sāktajā kriminālprocesā aizdomās par korupciju aizturējis vēl divus Valsts policijas (VP) darbiniekus, informēja IDB.

Pagājušā gada novembrī sāktajā kriminālprocesā IDB aizturējis vēl divus VP Latgales reģiona pārvaldes darbiniekus. Viena persona aizturēta aizdomās par kukuļa ņemšanu, lai netiktu noformēts ceļu satiksmes noteikumu pārkāpuma administratīvais protokols, savukārt otra persona - par protokola viltošanu. Abām aizdomās turamajām personām piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Jau ziņots, ka šajā lietā jau pagājušā gada nogalē IDB bija aizturējis divus Latgales reģiona pārvaldes ceļu policijas darbiniekus, kuri, pildot dienesta pienākumus, no automašīnas vadītāja pieņēma kukuli par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpuma administratīvā protokola nenoformēšanu.

Toreiz, lai aizturēšanas laikā nepieļautu lietisko pierādījumu iznīcināšanu un novērstu nepakļaušanos IDB likumiskajām prasībām, tika izsists policijas dienesta automašīnas sāna stikls.

Šajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu