Daugavpilī noskaidroti iespējamie veikala demolētāji

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pagājušonedēļ Valsts policijas Daugavpils iecirknis saņēma informāciju, ka Daugavpilī kādā pārtikas veikalā ieskrējuši divi agresīvi noskaņoti vīrieši, kuri, iespējams, būdami alkohola reibumā, izsituši vairākas veikala vitrīnas, kā arī, atstājot notikuma vietu, no plauktiem pagrābuši alkohola pudeles.

Kopumā veikalam nodarītais materiālais zaudējums ir apmēram divarpus tūkstoši eiro.

Par huligānisma, kā arī zādzības faktu Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijā tika ierosināts kriminālprocess, savukārt likumsargi sāka operatīvos un izmeklēšanas pasākumus. Pašlaik iespējamās vainīgās personas ir noskaidrotas – 1986. gadā un 1969. gadā dzimuši vīrieši, kuri jau agrāk nonākuši policijas redzeslokā.

Jāpiebilst, ka tuvākajā laikā tiks lemts arī par drošības līdzekļa piemērošanu.

Pēc Krimināllikuma 180.panta par zādzību, vai piesavināšanos nelielā apmērā soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, savukārt par huligānismu, ja to izdarījusi personu grupa vai ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam vai ar mantas bojāšanu vai iznīcināšanu, vai ja tas izdarīts, lietojot ieročus, kā arī citus miesas bojājumu nodarīšanai izmantojamus priekšmetus, pēc Krimināllikuma 231.panta 2.daļas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu