Policija Vecrīgā pēc jauniešu kautiņa pie viena no strīdniekiem atradusi narkotikas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Policija Vecrīgā pēc jauniešu kautiņa pie viena no strīdniekiem atradusi narkotikas, informēja Rīgas pašvaldības policija.

15.septembrī videonovērošanas centra darbinieki Grēcinieku ielā pamanīja vairākas savā starpā konfliktējušas personas. Drīz vien sākās arī dūru un kāju vicināšana, tādēļ nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, sastapti četri vīrieši. Diviem no viņiem konstatēti miesas bojājumi. Uz notikuma vietu izsaukti mediķi, kuri nolēma cietušos hospitalizēt.

Kautiņa dalībnieki paskaidroja, ka sastrīdējušies ar nezināmu kompāniju un neilgi pirms policijas ierašanās pārējās kautiņā iesaistītās personas devušās prom.

Teritorijas apsekošanai nosūtīta vēl viena policijas ekipāža, kurai izdevās uzmeklēt otru kautiņā iesaistīto kompāniju, kurā bija trīs vīrieši. Starp viņiem konstatēts vēl viens cietušais.

Kautiņā iesaistītie pastāstīja, ka konfliktu sākusi kompānija, kas palikusi notikuma vietā. Jaunieši skaidroja, ka pie viņiem bijis arī nazis, ar kuru viņi draudējuši. Cietušā draugi jau bija izsaukuši otru mediķu brigādi, kura hospitalizēja trešo kautiņā cietušo personu.

Pie viena no pirmās kompānijas jauniešiem policija atradusi zaļganbrūnu augu izcelsmes maisījumu un maisiņu ar desmit baltām nezināmas izcelsmes tabletēm. Nazis gan netika atrasts.

Aizdomās par narkotisko vielu glabāšanu aizturēts 21 gadu vecs vīrietis, savukārt par kautiņa izraisīšanu aizturēts 20 gadus vecs vīrietis. Abas personas nogādātas Valsts policijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu