Pie Imantas mežā aizturēta spirta tirgoņa atrod 625 litrus nelegālās dziras

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) Rīgā, mežā Imantas rajonā, aizturējusi vīrieti aizdomās par spirta tirgošanu. Pie vīrieša kratīšanās vairākās adresēs policija atradusi kopumā 625 litrus nelegālās dziras, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Policija bija ieguvusi informāciju par vīrieti, kurš, iespējams, saistīts ar akcīzes preču nelikumīgu apriti. Pārbaudot saņemto informāciju, 4.oktobrī policija aizdomās turēto aizturēja brīdī, kad viņš mežā Imantā kādai sievietei pārdeva 25 litrus nelegālā spirta.

Policisti 1967.gadā dzimušo tirgoni un viņa 1969.gadā dzimušo klienti aizturēja. Abi jau iepriekš sodīti par noziegumiem, kas saistīti ar akcīzes preču nelikumīgu apriti.

Šajā pašā dienā policisti minēto personu dzīvesvietās un pie tām esošajās palīgtelpās veica astoņas kratīšanas. To laikā garāžā atrasts vēl vairāk nelegālo preču. Kopā policisti atsavināja 625 litrus nelegālā spirta un 13340 cigarešu, no kurām daļa bija ar Baltkrievijas akcīzes markām, bet pārējās - bez akcīzes markām.

Policijā sākts kriminālprocess.

Abi aizturētie šobrīd atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu