Spāņu tūrists Vecrīgā atkailinās un par to saņem € 120 sodu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas pašvaldības policija

Rīgas pašvaldības policisti par atkailināšanos ceturtdien Vecrīgā sodījuši kādu spāņu tūristu, liecina policistu ievietotā informācija sociālajā tīklā «Facebook».

Neilgi pēc plkst. 6.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja divus jauniešus, kuri viens pēc otra vilka nost drēbes. Savdabīgo izģērbšanās rituālu Grēcinieku ielā pārtrauca jauniete, taču jaunais vīrietis neapstājās un novilka bikses, atkailinot savus dzimumorgānus. Uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka pārkāpējs ir Spānijas pilsonis. Vīrietis pastāstīja, ka naktsklubā saticis kādu latviešu daiļavu. Abi vienojušies, ka meitene atkailinās savas krūtis, ja tūrists novilks bikses. Jauneklis savu vienošanās daļu izpildījis, taču meitene apģērbusies un aizgājusi.

Pārkāpējam tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 120 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu