Bauskā skolas stadionā atrastais lādiņš izņemts; satiksme atjaunota

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Šorīt Bauskas 2.vidusskolas stadionā, veicot būvdarbus, atrasts sprādzienbīstams priekšmets, tika evakuētas divas izglītības iestādes, noskaidroja aģentūra LETA.

Papildināta visa ziņa

Valsts policijā informācija par, iespējams, kara lādiņu tika saņemta plkst.8.15. Policijas pārstāve Ieva Sietniece skaidroja, ka, lai nodrošinātu drošību, no izglītības iestādēm tika evakuēti audzēkņi un personāls, notikuma vieta ierobežota.

Pašvaldībā uzsvēra, ka abu izglītības iestāžu bērni ir drošībā. Bērnudārza «Zīlīte» audzēkņi devās uz filiāli Dārza ielā, 2.vidusskolas mazākie audzēkņi mēroja ceļu uz Bauskas pilsētas stadionu un sporta centru «Mēmele», savukārt lielākiem skolēniem atļauts iet mājās.

Uz laiku tika slēgtas arī būvlaukumam piegulošās ielas - Dārza, Slimnīcas un Plūdoņa iela.

Pašlaik atrastais kara laika lādiņš izņemts un nogādāts neitralizēšanai. Transportlīdzekļu satiksme atjaunota.

Pašvaldības noslēgtais iepirkums liecina, ka sporta laukuma pārbūvi par 1 189 334 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, veic SIA «Reaton, LTD «.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu