"Vienotība" un PLL sacenšas ar busiņu un baloniem (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Politiskās apvienības "Vienotība" pārstāvji šodien ar zaļiem baloniem izrotājuši "Par labu Latviju" (PLL) reklāmas stendu ar premjera kandidāta Aināra Šlesera attēlu un PLL reklāmas busiņu, kas novietots pie "Vienotības" biroja logiem.

"Vienotības" sabiedrisko attiecību vadītāja Gunda Reire apgalvoja, ka šādi "Vienotība" reaģējusi uz PLL reklāmas stenda un busiņa novietošanu pie sava biroja logiem.

PLL savā paziņojumā minētos balonus traktē, ka tādējādi "Vienotība" publiski esot apliecinājusi atbalstu PLL premjera amata kandidātam Šleseram. "Rotāts ar baloniem, ikviens reklāmas objekts uzreiz kļūst daudz pamanāmāks. Ikvienam rīdziniekam, redzot, ka plakātu ar Aināru Šleseru kā Ministru prezidentu rotā "Vienotības" baloni, uzreiz kļūs skaidrs, ka "Vienotība" ir gatava darboties Aināra Šlesera vadītajā valdībā," notikumu traktēja Vaikulis.

Atļauja reklamēt sevi "Vienotības" biroja logu priekšā PLL esot izsniegta uz mēnesi.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu