Bērnu ievieto krīzes centrā izplatīto baumu dēļ

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jumpravā bāriņtiesa īsi pirms gadu mijas no kādas ģimenes izņēmusi zēnu, pamatojoties uz baumām. Tā uzskata bērna tuvinieki. Rolands ticis aizvests uz krīzes centru, jo bāriņtiesas darbinieku rīcībā nonākusi ziņa, ka puiku esot seksuāli izmantojis attāls radinieks - vietējās skolas autobusa šoferis.

Rolanda māte Ligita Cīrule LNT raidījumam «Tautas balss» par notikušo pauda savu viedokli: «Viens kaut kādas pīlītes ir palaidis, un tā arī radās šī problēma.»

Zēns krīzes centrā bija ievietots no 28.decembra līdz 5.janvārim. Rolands raidījumam apgalvoja, ka viņam neviens pāri nesot ne darījis, ne uzmācies. Tieši krīzes centrā viņam esot klājies grūti. «Gribēju jau sen mājās tikt, negribēju tur tupēt. Tur mani veseli divi sita,» stāstīja puika.

Savukārt vainotais radinieks Ingus Frīdenbergs norādīja, ka izplatītā informācija par viņu neesot patiesa. «Baumas aug te no viena skolnieka mātes puses acīmredzot,» viņš uzskata. Viņaprāt, kāds cenšas panākt, lai viņš aiziet prom no darba.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu