Remontdarbu dēļ «Dominā» nostrādā signalizācija (39)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien remontdarbu dēļ tirdzniecības centrā «Domina Shopping» ieslēgusies signalizācija, apstiprināja «Domina Shopping» mārketinga vadītāja Eda Magone.

«Saskaņā ar «Domina Shopping» rīcības plānu ārkārtas situācijās tirdzniecības centrā nekavējoties tika sākta pircēju un darbinieku evakuācija. Pārbaudot signalizācijas ieslēgšanās iemeslus, tika konstatēts, ka tā ieslēgusies, reaģējot uz remontdarbu laikā radītajiem putekļiem tehniskajās telpās,» teica Magone.

Viņa norādīja, ka satraukumam nav pamata un tirdzniecības centrs turpina darbu, kā ierasts. «Signalizācija ieslēgusies centrā notiekošo remontdarbu dēļ. Izmantojot veikala translāciju, jau informējām apmeklētājus, ka nevienam briesmas nedraud,» paskaidroja Magone.

Kā ziņots, plaisas «Domina Shopping» esošā «Prisma» veikala griestu sijās, kuras pēc Zolitūdes traģēdijas bija pamanījis un nofotografējis kāds no veikala apmeklētājiem, neapdraud cilvēku dzīvību, apliecināja tirdzniecības centra direktore Ilze Brazeviča.

Viņa paskaidroja, ka plaisas veikala sienās ir kosmētiskas un tās radušās dekoratīvajā reģipsī. Tāpat šīs plaisas nerada draudus nesošajām konstrukcijām.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu