Bez vēsts pazudis 23 gadus vecs Jēkabpils iedzīvotājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Piektdien, 21.aprīlī, bez vēsts pazudis 23 gadus vecais Jēkabpils iedzīvotājs Raivis Teremtjevs, informēja «Bezvests.lv» preses pārstāve Svetlana Gintere.

Pēc radu sniegtās informācijas, plkst.20.30 Raivis ar taksometru atbraucis uz mājām Jēkabpilī, pārvilcis jaku, kaut ko ātri paķēris un ar to pašu taksometru aizbraucis projām. Izskatījies, ka viņš ļoti steidzas. Līdzi jaunietim bijis naudas maks, pase, ID karte, braukšanas mācību atļauja, bankas kartes un mašīnas atslēgas.

Pazudušajam mugurā bija tumši brūnā vējjaka un melni plēstie džinsi. Pazudušā vīrieša augums ir virs 180 centimetriem, kalsnas miesas būves, zaļas acis, gari melni mati, kas sasieti astē vai copē un izskūti sānos, zem apakšlūpas divi melni pīrsingi, uz kakla abām pusēm tetovējums «Diana» un «Lucky », nēsā bārdu, dažkārt pieklibo, jo sāp kāja.

Naktī uz sestdienu Raivis bijis tiešsaistē lietotnē «WhatsApp», bet kopš tā brīža viņam ir izslēgts telefons un neviens nezina viņa atrašanās vietu.

Pēc paziņu teiktā, Raivis pēdējo reizi Jēkabpilī ir redzēts pie veikala «Beta» Nameja mikrorajonā un 22.aprīlī no plkst.14 līdz 16 Vecpilsētas laukumā.

Iedzīvotāji, kas ir redzējuši pazudušo vīrieti vai zina kaut ko par viņa iespējamo atrašanās vietu, aicināti nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110 vai «Bezvests.lv» pa tālruni 22 084 084.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu