Latgalē vīrietis gūst apdegumu, dodoties pirtī alkohola reibumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latgalē 43 gadus vecs vīrietis guvis termisku apdegumu, dodoties pirtī alkohola reibumā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Vīrietis netīšām ielicis roku traukā, kurā bija karsts ūdens. Rezultātā vīrietis nogādāts slimnīcā ar termisku rokas apdegumu.

Rīgā, mēģinot iekurināt kamīnu ar degšķidrumu, rokas un kājas apdegumus guvis 31 gadu vecs vīrietis.

Savukārt Zemgalē apdegumus guvis vienu gadu un divus mēnešus vecs bērns. Skujiņa skaidroja, ka, mazgājot bērnu, pieaugušais netīši aizķēris kartā ūdens krānu, kā rezultātā bērns, aplejoties ar karstu ūdeni, guvis apdegumu kājas apvidū.

Vidzemē 27 gadus vecs vīrietis guvis darba traumas, mežā gāžot kokus. Vīrietim uzkritis virsū baļķis, kā rezultātā viņš guvis mugurkaula un krūškurvja traumas. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Kā ziņots, kopumā NMPD mediķi aizvadītajā diennaktī devušies uz 1236 izsaukumiem, no kuriem 215 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām vai negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu