Brigmanis: ZZS ir trīs premjera amata kandidāti (24)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) ir trīs potenciālie premjera amata kandidāti, taču to saraksts var tikt papildināts, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Kā jau iepriekš minēts, šie kandidāti ir aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs un labklājības ministrs Uldis Augulis.

Vienlaikus Brigmanis norādīja, ka premjera amata kandidātu saraksts var tikt papildināts ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu.

Viņš izvairīgi komentēja iespēju, ka šāds solis tiešām varētu tikt sperts, atzīstot, ka atšķiras Lemberga un ZZS kopējā nostāja attiecībā uz iespējamo NATO karaspēka ievešanu Latvijā. Proti, Lembergs ir paudis viedoklis, ka NATO karaspēka ievešana līdzinātos Latvijas okupācijai, kam nepiekrīt ne Brigmanis, ne aizsardzības ministrs Vējonis, ne ZZS kopumā.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu