TOP5: gaumīgi vienistabas dzīvokļi Rīgā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Dzīvi vienistabas apartamentos cilvēki lielākoties izvēlas ierobežotu finanšu līdzekļu dēļ vai tāpēc, ka vienkārši nav nepieciešamības pēc plašumiem. Taču tas nenozīmē, ka dzīvoklim jābūt aizkrautam ar dažādām mantām un garlaicīgam. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv piedāvā ielūkoties piecos gaumīgos un gana praktiskos vienistabas mājokļos galvaspilsētā. Un, ja tev kāds no tiem iepatīkas, šobrīd ir visas iespējas dzīvokļus iegādāties.

Gaišs un plašs dzīvoklis Āgenskalnā

Vienistabas dzīvoklis jaunajā projektā Iecavas ielā 1 ir ārkārtīgi gaumīgs un rada mājīgu sajūtu. Rūpīgi pārdomātais mājokļa plānojums sniedz plašuma sajūtu, lai gan dzīvoklim ir 40,8 kvadrātmetri. Ņemot vērā, ka dzīvoklī izbūvēti lieli logi, tas ir gaišs un omulīgs.

Apskati gaišo un plašo dzīvokli Āgenskalnā!

Foto: City24.lv

Vieta, kur baudīt Vecrīgas šarmu

Dzīvojot pilnībā renovētajos mansarda apartamentos Mazajā Smilšu ielā, vien dažu soļu attālumā no Līvu laukuma, tev būs iespēja sajust vecpilsētas dzīvību un mieru vienuviet. Dzīvoklis atrodas vēsturiskā ēkā ar logiem uz pagalmu, kas sniedz baudāmu klusumu. Mājoklis ir aprīkots ar visu sadzīvei nepieciešamo un gaida sev jaunus saimniekus.

Apskati vietu, kur baudīt Vecrīgas šarmu!

Foto: City24.lv

Kompakti apartamenti centrā

Vienā no Aleksandra Čaka ielas ēkas bēniņu stāviem slēpjas īsts dārgums – mājīgs, mēbelēts un ļoti kompakts dzīvoklis. Izvēloties par dzīvesvietu šo ēku, nebūs jāraizējas par drošību, jo kāpņutelpa ir aprīkota ar kodu un parasto atslēgu, savukārt pagalmu no ielas atdala slēdzami metāla vārti.

Apskati kompaktos apartamentus centrā!

Foto: City24.lv

Studio tipa dzīvoklis pašā Rīgas sirdī

Šajā Vecrīgas mājoklī ārkārtīgi veiksmīgi izmantota 34 kvadrātmetru platība. Te var runāt par gadījumu, kad mājas eksterjers ir maldīgs, jo Bīskapa gātē esošajā pirmskara mājā patiesi slēpjas neliela, taču spoža pērle.

Apskati studio tipa dzīvokli pašā Rīgas sirdī!

Foto: City24.lv

Kvalitatīvi apartamenti ar skatu uz Daugavu

Mūkusalas ielā, Āgenskalnā, tiek pārdots skaists studio tipa dzīvoklis, kas īpašu vērtību gūst ar brīnišķīgo ainavu, kas paveras pa logiem. Ik rītu pamostoties, tavas acis priecēs Latvijas platākās upes – Daugavas - rāmie viļņi. Dzīvokļa interjerā dominē koka motīvi, kas papildināti ar moderniem akcentiem.

Apskati kvalitatīvos apartamentus ar skatu uz Daugavu!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu