Mūsdienīga vide paaugstina interesi mācīties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes attēls

Ārvalstu ekspertu pētījumi liecina, ka ārējās vides ietekmei uz cilvēku emocionālo stāvokli ir būtiska nozīme. Zinātnieki ir noskaidrojuši, ka veiksmīgi iekārtota apkārtējā vide veicina radošumu un personības attīstību, kā arī sekmē problēmu risināšanu. Apkārtējās vides ietekmi nosaka vairāki kritēriji - ergonomika, funkcionalitāte un estētiskums.

Ievērojot šos principus, tiek veidota vide arī Biznesa augstskolā Turība, kur vienuviet ir efektīva infrastruktūra, moderna studentu viesnīca, no kuras lekciju telpas ir rokas stiepiena attālumā, plaša bibliotēka, ērta autostāvvieta un velo novietne, bezmaksas Wi-Fi un iespēja izvēlēties starp vairākām vietām, kur ieturēt maltīti, jo kā zināms, paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks.

Mūsdienīga studentu viesnīca

Turības studentu viesnīca pārsteidz ar oriģinālu un košu dizainu. Studentu viesnīcas pieejamas gan pastāvīgai, gan īslaicīgai dzīvošanai. Kopumā studentu mītne piedāvā vairāk nekā 700 vietas. Viesnīcā ir labiekārtotas koplietošanas virtuves, dušas telpas un tualetes. Studentiem pieejama klusā lasītava, TV istaba, datortelpa, pašapkalpošanās veļas mazgātava, frizētava un bezmaksas Wi-Fi – viss, kas nepieciešams studentam.

Foto: Publicitātes attēls

Moderna, plaša bibliotēka un lasītava

Turības bibliotēka piedāvā plašu dažādu nozaru literatūru un ērti iekārtotas 285 darba vietas, no tām 80 – datorizētas. Ikvienam ir pieejama automatizēta, moderna brīvpieejas bibliotēka ar plašu informācijas resursu klāstu atbilstoši augstskolas studiju programmām un pētniecības virzieniem. Bibliotēka darbojas arī sestdienās. Augstskolā darbojas arī kopētava, turklāt ikvienam studentam pieejams noteikts bezmaksas kopiju skaits. Bezmaksas Wi-Fi visā augstskolas teritorijā sniedz iespēju mācīties ne tikai lasītavā, bet arī kādā no ērtajiem atpūtas stūrīšiem.

Turība Business HUB un programma Mentorklase

Augstskolā darbojas arī Turība Business HUB. Tā ir co-working vieta, kas turpina ārvalstīs jau popularitāti iemantojušo biznesa koncepciju un filozofiju, piedāvājot vietu, kurā gan jaundibināts, gan jau tirgū nostiprinājies uzņēmums var iegūt ērtu, pilnībā aprīkotu darba vietu un iespēju ikdienā darboties radošā vidē kopā ar citiem biznesa profesionāļiem.

Turība Business HUB par samaksu piedāvā iegūt darba vietu, reģistrēt savu juridisko adresi, izmantot HUB pieejamās tehnoloģijas, kā arī iespējas izmantot pārrunu un konferenču telpas. Tiek organizēta arī papildus programma Mentorklase, kuras dalībnieki var saņemt profesionāla un pieredzējuša mentora palīdzību, lai attīstītu vai uzlabotu savu biznesu.

Īpašas vietas atpūtai un Turības strūklaka

Lekciju starplaikos studenti var iemalkot kafiju un baudīt nesteidzīgas sarunas ar studiju biedriem kādā no augstskolas atpūtas vietām. Saulainā un siltā laikā studenti pavada laiku visā augstskolas teritorijā vai atpūšas pie Turības strūklakas. Diennakts tumšajā laikā strūklaka tiek izgaismota.

Foto: Publicitātes attēls

Laika pavadīšanas iespējas aktīva dzīvesveida piekritējiem

Turībā ir iekārtota moderna sporta zāle, kas sniedz iespēju studējošajiem pavadīt laiku arī sportiskās aktivitātēs - piedaloties basketbola un volejbola treniņos. Turības vīriešu basketbola komanda BA Turība darbojas jau kopš 2001. gada, gūstot uzvaras un apbalvojumus dažādās sacensībās. Puišiem, neatkarīgi no iepriekšējās sagatavotības, ir iespēja trenēties basketbolā profesionāla trenera uzraudzībā. Savukārt ikviens students var pārbaudīt savas basketbola iemaņas strītbola laukumā, kas atrodas turpat – augstskolas teritorijā.

Vairāk par Biznesa augstskolu Turība, tās piedāvātajām studiju programmām un vidi augstskolā iespējams uzzināt, ielūkojoties augstskolas mājaslapā:

www.turiba.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu