«Latvijas kuģniecības» meitasuzņēmums «LSC» plāno līdz 2020. gadam paplašināt floti līdz 40 kuģiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Latvijas kuģniecības» meitasuzņēmums SIA «LSC» plāno līdz 2020. gadam paplašināt esošo floti līdz 40 kuģiem, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijas pārstāvji.

Kompānijā informēja, ka jūnija vidū «LSC» papildināja tehniskajā pārvaldībā esošo floti ar kuģi «Isola Blu». Kuģis ir paredzēts naftas produktu pārvadājumiem. Kuģis būvēts 2008. gadā Dienvidkorejā «S.P.P. Plant&Shipbuilding Co Ltd» kuģu būvētavā.

«Man prieks, ka mūsu flote aizvien papildinās ar vērtīgu pienesumu, kas nozīmē labāku sadarbību ar klientiem, paplašinātas servisa spējas atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem, jaunas darbavietas un lielāku ieguldījumu kompānijas attīstībā,» sacīja «LSC» valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups.

Kompānijā informēja, ka kuģu skaita palielināšana ir daļa no uzņēmuma attīstības virzieniem - līdz 2020. gadam flotes sastāvu plānots palielināt līdz 40 kuģiem. «LSC» flotē šobrīd ir 28 kuģi, bet tuvākā mēneša laikā kompānijas floti papildinās kuģis «Isola Corallo».

«LCS» reģistrēta 1999. gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 3,4 miljoni eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir «Latvijas kuģniecība». 2017. gadā «LSC» apgrozījums bija 3,711 miljoni eiro, kas ir par 6,7% vairāk nekā 2016. gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās 3,6 reizes un bija 158 759 eiro.

«Latvijas kuģniecība» veic kravu pārvadājumus visās pasaules jūrās un okeānos, apmāca un komplektē starptautiskajām konvencijām atbilstošas apkalpes, kā arī piedāvā kuģu tehnisko menedžmentu saviem un citu kuģniecību kuģiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu