Bauskā demonstrēs sabiedroto ekipējumu un tehniku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien, 2.jūnijā no plkst.11:00 līdz 13:00, Bauskā Rātslaukumā norisināsies ASV jūras kājnieku un Zemessardzes 53.kājnieku bataljona tehnikas un ekipējuma izstāde, TVNET uzzināja Aizsardzības ministrijā (AM).

Pilsētas iedzīvotājiem būs iespēja tikties ar jūras kājniekiem, karavīriem un zemessargiem, uzzināt vairāk par viņu dienesta pienākumiem un dalību mācībās, kā arī apskatīt tehniku, tai skaitā kājnieku kaujas mašīnas, un ekipējumu.

ASV jūras kājnieki ir ieradušies Latvijā, lai piedalītos starptautiskajās mācībās «Saber Strike 2018», kas no 3. līdz 15.jūnijam norisinās Ādažos un Dienvidkurzemē.

Militārās tehnikas kolonnas pavadīs Militārā policija, Pārvietošanas koordinācijas centrs un Valsts policija. Tuvojoties militārās tehnikas kolonnai, bruņotie spēki aicina autovadītājus ievērot ceļu satiksmes noteikumus un netraucēt kolonnu kustību, piemēram, mēģinot to apdzīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu