«Lux Express»: Maija brīvdienās autobusu pasažieru skaits no Krievijas palielinājies par 18%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Aizvadīto maija brīvdienu laikā autobusu pasažieru skaits no Krievijas maršrutā Sanktpēterburga - Tallina un Sanktpēterburga - Rīga palielinājies par 18%, salīdzinot ar to pašu periodu pērn, aģentūrai LETA pastāstīja «Lux Express» pārstāvis Raits Remmels.

Viņš norādīja, ka puse no šiem pasažieriem maija brīvdienās devās tieši Igaunijas virzienā, attiecīgi no Sanktpēterburgas Tallinā ieradās par 3% vairāk pasažieru.

Lielākais tūristu skaita pieaugums Krievijas ceļotājiem bija maršrutā Sanktpēterburga-Rīga, veidojot 19%.

Savukārt uz Helsinkiem šogad devās par 14% vairāk Krievijas pilsoņu nekā iepriekšējā gadā.

«Jau agrā pavasarī mēs pamanījām lielu pieprasījumu pēc ceļojumiem, kas paredzēti maija brīvdienās, tāpēc nolēmām pievienot 11 papildu reisus no Sanktpēterburgas uz Helsinkiem, Tallinu un Rīgu,» atzīmēja Remmels.

Saistībā ar pieaugošo pieprasījumu pēc autobusu biļetēm vasarā «Lux Express» nolēmis palielināt reisu skaitu no 1.jūnija virzienā no Sanktpēterburgas uz Tallinu un atpakaļ.

«Lux Express» līnijā Sanktpēterburga - Tallina - Sanktpēterburga katru dienu nodrošina vismaz astoņus reisus, kas kopā veido 110 braucienus nedēļā. Patlaban «Lux Express» piedāvā starptautiskus pasažieru pārvadājumus no Sanktpēterburgas un Maskavas uz Somiju un Baltijas valstīm.

«Lux Express Latvia» 2017.gadā strādāja ar 1,862 miljonu eiro apgrozījumu un 528 eiro peļņu, liecina «Firmas.lv» informācija.

SIA «Lux Express Latvia» dibināta 1994.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 193 404 eiro. Uzņēmums pieder Igaunijā reģistrētajai kompānijai «Lux Express Estonia».

«Lux Express Group» ir starptautisko reisu operators, kas piedāvā pakalpojumus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Krievijā, Polijā un Vācijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu