«Dobeles autobusu parks» audzē apgrozījumu un izkļūst no zaudējumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pagājušajā gadā pašvaldības SIA «Dobeles autobusu parks» izdevies izkļūt no zaudējumiem un palielināt apgrozījumu, liecina «Firmas.lv» informācija.

Pārvadātāja apgrozījums 2017.gadā bija 2 239 164 eiro, kas ir par 9% vairāk nekā 2 060 399 eiro vēl pirms gada.

Savukārt autobusu parka peļņa pērn sasniedza 82 709 eiro, salīdzinot ar 20 794 eiro zaudējumiem 2016.gadā.

Uzņēmuma gada pārskats liecina, ka pērn pārvadātāja transportlīdzekļi nobraukuši 2 370 000 kilometru, veicot 61 000 reisu un pārvadājot 937 000 pasažieru. Tāpat uzņēmums pagājušajā gadā iznomājis savus autobusu un mikroautobusus, un šāds pakalpojums kļūst arvien pieprasītāks, skaidroja «Dobeles autobusu parkā».

Lai arī vairāki jauni autobusi iegādāti pagājušajā gadā, arī šogad pašvaldības kapitālsabiedrība plāno materiāli tehniskās bāzes atjaunošanu. Tāpat uzņēmums gatavs iesaistīties esoša maršruta tīkla auditā un strādāt, lai paaugstinātu pasažieru pārvadājumu kvalitāti, kā arī darbinieku kvalifikāciju.

«Dobeles autobusu parks» nodarbina 85 darbiniekus un nodrošina pasažieru pārvadājumus vietējās nozīmes un strappilsētu maršrutos, kā arī sniedz pakalpojumus tūrisma un ekskursiju organizētājiem.

1992.gadā dibināto uzņēmumu vada Aldis Rutkis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu