GoPro izlaiž budžeta klases Hero

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GoPro

Amerikāņu kompānija nupat paplašinājusi savu kameru piedāvājumu, tajā iekļaujot salīdzinoši lētu Hero modeli.

Kā raksta The Verge, 29.martā tirdzniecībā nonākušais modelis Hero, kurš ASV maksā 199 dolārus, ārēji līdzinās iepriekš prezentētajiem Hero 5 un Hero 6, taču tā raksturlielumi ir jūtami pieticīgāki.

Piemēram, ar šo kameru var filmēt 1440p izšķirtspējā ar 60 kadriem sekundē, taču uz 4K atbalstu vai iespēju filmēt palēninātus kadrus var necerēt.

Tāpat ar šo kameru iespējams uzņemt foto 10 megapikseļu izšķirtspējā, kamēr iepriekš prezentētajiem modeļiem šis parametrs ir 12 Mpix. Piedevām Hero kamera ir apgādāta ar mazāk progresīvu procesoru un tai ir mazāk filmēšanas režīmu.

Tai pašā laikā no vecākajiem modeļiem ir mantots 2 collu skārienekrāns, balss vadības iespēja, kā arī ūdensizturība, kas ļauj kameru iegremdēt līdz pat 10 metru dziļumā.

Var piebilst, ka GoPro šobrīd varētu vēlēties labāku finansiālo situāciju. Janvārī uzņēmums pavēstīja, ka pārtrauc dronu Karma ražošanu, kā iemeslu minot sīvo konkurenci. 2016.gadā Karma gan ieņēma otro vietu tirgū savā cenu kategorijā, taču peļņu uzņēmumam nenesa. Cits iemesls lēmumam aiziet no dronu tirgus esot gaidāmās izmaiņas bezpilota lidaparātu lietošanas normatīvajos aktos kā ASV, tā arī Eiropā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu