Septiņi Latvijas uzņēmumi izvirzīti «European Business Awards» finālam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Septiņi Latvijas uzņēmumi izvirzīti Eiropas biznesa konkursa «European Business Awards» finālam, kas maijā notiks Varšavā, liecina informācija konkursa mājaslapā.

Nacionālā uzvarētāja titulu ieguvuši inovatīvā betona ražotājs «Primekss», dizaina uzņēmums «H2E», atkritumu apsaimniekotājs «Getliņi Eko», alus ražotājs «Cēsu alus», kokapstrādes uzņēmums «Staļi», dzelzsbetona paneļu ražotājs «Skonto Prefab» un informācijas tehnoloģiju uzņēmums «X Infotech».

Uzņēmumus vērtēja neatkarīgu ekspertu grupa, kuru pārstāv pieredzējuši biznesa līderi, politiķi un akadēmiķi no vairākām Eiropas valstīm.

Šī gada 22.-23.maijā uzņēmumu pārstāvji dosies uz Varšavu, lai piedalītos konkursa pēdējā posmā, kā arī apmeklētu samitu, kurā diskutēs par biznesa jautājumiem, un svinīgo ceremoniju, kurā tiks paziņoti 2017.-2018. gada katras Eiropas biznesa godalgas kategorijas uzvarētāji kopvērtējumā.

Eiropas Biznesa balvas primārais mērķis ir stiprināt biznesa kopienu un atbalstīt veiksmīgu uzņēmējdarbību visā Eiropā. Eiropas Biznesa balva tiek piešķirta jau 11 gadus. Šogad tika izvērtēti vairāk nekā 110 000 uzņēmumu no 34 valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu