Sveces, smaržas vai tomēr savu uzmanību – ko dāvināt svētkos?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: irobot.tagworldwide.com

Skrienot līdzi Ziemassvētku trakumam, ir vērts arī atcerēties, ka decembris nesastāv tikai no svētku pienākumiem, dāvanu sarūpēšanas, saldumu cepšanas, dekoru gatavošanas un bērnu Ziemassvētku eglītēm. Jau no novembra beigām veikalos mūs apžilbina svētku mirguļi un tā vien aicināt aicina – ienāc, nopērc, izmēģini jaunu recepti, uzpos savu māju, apdāvini visu radu saimi! Vesels mēnesis no gada paskrien nemanot, pēc tam radot sajūtu – vai es vispār dzīvoju!?

Man neko nevajag

Bieži vien, kad jautājam saviem tuvajiem, ko viņi vēlētos saņemt svētkos dāvanā, saņemam atbildi: «Man neko nevajag.» Tomēr mēs cenšamies viņus pārsteigt – jo taču tik ļoti mīlam savus tuvos. Kāds lej sveces, kāds gatavo saldumus, kāds meklē vispiemērotāko grāmatu vai izsmalcinātākās smaržas. Jo mums patīk pārsteigt un esam raduši iepriecināt savus dārgos, ilgstoši un reizēm pat mokpilni meklējot to piemērotāko dāvanu.

Atnāciet ciemos!

Pirms vairākiem gadiem internetu pārpludināja video, kur seniors ir spiests izziņot savas bēres, lai tikai pulcētu savus bērnus un mazbērnus ciemos uz Ziemassvētkiem. Aizņemtajā ikdienā nevienam no radiem nebija laika apciemot savu tēvu un vectēvu. Ir saprotams – mūsdienu laikmets neļauj atslābt un atpūsties, tāpēc reizēm paši nelepojamies ar izvēlēm, kuras izdarām. Pabeigt darba projektu nevis aiziet uz dēla basketbola spēli. Tīrīt virtuvi nevis aiziet uz tikšanos ar draugiem. Nespēkā gulēt mājās nevis apciemot savus radus svētkos. Noticiet – tuvajiem cilvēkiem mūsu apciemojums un sarunas ir daudz svarīgākas par atnesto dāvanu vai ciemakukuli. Vienkārši – svētkos atnāciet ciemos pie savējiem!

Laiks – svarīgākais, ko varam dāvāt citiem

Laiks un uzmanība ir tas, pēc kā alkst mūsu bērni, vecāki, mīļotie, draugi un radi, un pat mājdzīvnieki. Sarunas ar mums, kopīgas maltītes, spēles vai pastaigas. Acu skatiens un ieklausīšanās. Tas ir primārais, kas mums ir jāatceras, gatavojoties svētkiem. Lai trakais dāvanu drudzis neaizēno patieso sirsnību, kas valda ģimenē.

Protams, paši mazākie parasti gaida dāvanas un pilnībā bez apdāvināšanās iztikt būtu grūti un nevajadzīgi. Tomēr dāvanu sagādāšanai nevajadzētu kļūt par apgrūtinājumu un smagu uzdevumu. Ja nāk no sirds un viegli – gan pašceptas piparkūkas, gan dārgas kolekcijas rotas priecēs mūsu mīļos.

Jaunajā gadā iegūsti vairāk brīvu stundu!

Bet kā, kā paspēt visu? Ir vairāki veidi, kā atvieglot savu ikdienu un iegūt papildu laiku, un viens no tiem it – grīdu uzkopšanu uzticēt robotam. Iedomājieties, cik lieliska dāvana sev un savai ģimenei būtu vairāk brīvu stundu Jaunajā gadā! Ko jūs pasāktu ar tām? Uzticot grīdu uzkopšanu robota, ik dienu atbrīvosiet sevi no rūpēm par grīdu uzkopšanu un laiku varēsiet izmantot lietderīgi – sportam, spēlēm ar bērniem, atpūtai vai savu tuvinieku apciemošanai. Brīvdienās varēsiet neraizēties par tīrīšanas darbiem, bet gan vieglu sirdi un bez sirdsapziņas pārmetumiem nodoties patīkamākām nodarbēm.

Mazliet par iRobot Roomba 980

Lai priecētu visu savu ģimeni gan ar brīvo laiku, gan ar tīrām grīdām, lieliska izvēle būs šajos svētkos apdāvināt sevi un savu ģimeni ar iRobot Roomba 980. Pats jaudīgākais, ko vien piedāvā iRobot: līdz pat 185 kvadrātmetru uzkopšana vienā reizē, iespēja palaist robotu ar telefona palīdzību, īpaša jauda uz paklājiem, un vēl un vēl! Tas ir labākais, kas pieejams grīdas robotu pasaulē, tāpēc ir vērts sevi iepriecināt ar ko patiešām vērtīgu. Iegādājoties grīdas uzkopšanas robotu, jūs iegūsiet pašu dārgāko resursu – laiku.

Vairāk par iRobot Roomba 980

Lai pārliecinātos par to, kā iRobot iederētos jūsu ikdienā, piesakieties izmēģinājuma testam!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu