Autonams: 4 lietas, kas jāzina Volvo XC60 īpašniekiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdarot izvēli par labu kādas automašīnas iegādei, auto īpašnieki izvērtē ne vienu vien faktoru. Ja esat kļuvis vai plānojat kļūt par VOLVO XC60 automobīļa īpašnieku, auto drošības eksperts «AUTONAMS» aicina iepazīties ar četrām šī brīža tendencēm, kas saistītas tieši ar šo auto modeli.

1. Volvo XC60 ir vispārdotākais Volvo modelis kopš 2009. gada. 2016. gadā Eiropā tika pārdoti 83 000 šī modeļa auto. Savukārt 2017. gada pirmajos 5 mēnešos pie saviem īpašniekiem nonākuši jau 41 500 Volvo XC60.

2. Likumsakarīgi pieaugot pārdoto auto skaitam, pieaug arī zagļu interese par šo modeli. 2017. gadā Volvo XC60 pirmo reizi parādās zagto auto sarakstā. Zagtie auto ir 2012.-2016.gada izlaiduma*. Diemžēl no visiem nozagtajiem Volvo XC60 atrasts ir tikai viens*. Tas skaidrojams ar faktu, ka Volvo XC60 īpašnieki uzskata tos par nepieprasītiem zagļu vidū un nav aprīkojuši savus spēkratus ar papildus drošības sistēmām – piemēram, imobilaizeru. Autonams atgādina, ka auto signalizācija samazina apzagšanas risku, taču nepasargās auto no nozagšanas.

3. Volvo XC60 2012. – 2016.gada modeļiem pastāv arī apzagšanas risks. Visvairāk tiek zagti sānskata spoguļi un priekšējie lukturi. Lai pasargātu sevi no neplānotiem izdevumiem, Autonams rekomendē veikt lukturu lāzermarķēšanu, tādējādi padarot tos neinteresantus zagļiem.

4. Lieliska ziņa visiem Volvo XC60 faniem – jau šogad varēsiet kļūt par jaunākās paaudzes Volvo XC60 modeļa īpašnieku. Tas piedzīvo gan vizuālas, gan tehniskas pārmaiņas, sperot soli kopā ar mūsdienu tendencēm vadītāja un pasažieru ērtības, dizaina, drošības un papildaprīkojuma virzienā. Domājams, ka jaunais Volvo XC60 turpinās jau iepriekšējo paaudžu ieturēto ceļu un būs viens no pieprasītākajiem SUV savā klasē.

*pēc Iekšlietu Ministrijas informācijas centra datiem

Auto zādzību riska kalkulators

*pēc Iekšlietu Ministrijas informācijas centra datiem

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu