«Vingruma» Signe: muskuļi jau ir pieraduši un samierinājušies ar pieaugušo slodzi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Priecīgs notikums, kurš uzliek lielu atbildību, bija pirmā mēneša rezultāti un to publiskošana. Normunds piešķīra man 2. progresīvāko rezultātu, kaut arī summāri mans svara zudums ir tikai 2 kg, bet tie ir tauki, kuri nav nepieciešami organismam, un tas ir ļoti jūtams ķermeņa apjoma zudumā, kas summējas mīnus 5 cm no vidukļa, kas ļauj atkal atgriezties pie sen nevilktām kleitiņām un biksēm, tieši tas ir tik motivējoši dienās, kad arvien biežāk pie debesīm parādās saule un tas liek domāt, ka pavasaris ir iestājies un tūlīt progresēs ar neatliekamu jaudu.

Tas vienlaikus ļoti priecē, bet arī uzliek zināmus pienākumus saglabāt progresu un turpināt iesākto sportošanu un ēšanas paradumu kontroli un pielāgošanu.

Nedēļu iesāku ar individuālo treniņu pie Lauras, kuras uzdevums ir kāpināt vingrojumu izpildes tempu un intensitāti, jo es to jau varu. Organisms un muskuļi jau ir pieraduši un samierinājušies ar pieaugušo slodzi. Ķermenis jau kopumā izbauda kompleksos vingrinājumus, un ir sajūta, ka muskuļu grupas savstarpēji sadarbojas manas vispārējās labsajūtas vārdā. Treniņu turpināju ar kardiotreniņu, kur jau varēju savā uzstādītājā ātrumā un bez apstājas nosoļot 60 min ar ātrumu 5,5 km/h un kāpumu 7%. Tas ir stāvums, ko varētu salīdzināt ar konstantu kāpšanu lēzenā kalnā stundas garumā.

Trešdienas individuālais treniņš turpināja iesākto vingrinājumu kompleksu, Lauras stingrā uzraudzībā skaitot vingrojuma izpildes reizes un kontrolējot atpūtas laika intervālus starp vingrojumu kompleksiem.

Lauras uzraudzība mani ļoti disciplinē, un vēlos pareizi un noteiktā daudzumā izpildīt vingrojumus un to secību.

Pēc treniņa atkal sekoja kardiotreniņš, bet šoreiz tikai 45 minūtes uz skrejceliņa, jo dienas atlikušajā daļā bija ieplānoti arī citi darbi.

Piektdiena iesākās ar kardiotreniņu, kur satiku arī citus vingruma maratona dalībniekus, un tas vienmēr ir priecīgs brīdis, jo kā projekta komandas biedri labprāt dalāmies savās sajūtās, priekos, sarežģījumos, bet vienmēr ar pozitīvu skatu uz nākotni.

Foto: privātais arhīvs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu