Pīrādziņu izlase visām gaumēm

FOTO: Depositphotos

Ir ēdieni, kurus mēs saucam par Ziemassvētku klasiku, un vieni no tiem pilnīgi noteikti ir pīrādziņi! Dažādas formas, dažādi pildījumi – tā, lai neviens nav apdalīts. Milti pa gaisu, virtuve pilna darbīgu roku un mīļo cilvēku smieklu – lūk, labi padarīts darbiņš un brīnišķīga noskaņa svētkiem.

Kaimiņienes speķa pīrādziņi

FOTO: TVNET lasītājs

Kaimiņienes speķa pīrādziņi

Kārtainās mīklas pīrādziņi ar šķiņķi un sieru

FOTO: Depositphotos

Kārtainās mīklas pīrādziņi ar šķiņķi un sieru

Pīrādziņi ar balto sieru

FOTO: TVNET lasītājs

Pīrādziņi ar balto sieru

Kāpostu pīrādziņi

FOTO: Depositphotos

Kāpostu pīrādziņi

Maltās gaļas pīrādziņi

FOTO: Depositphotos

Maltās gaļas pīrādziņi

  • Raudzējot mīklu, telpā nedrīkst būt caurvējš, tad mīklai cieta garoza;

  • Pīrāgus cep vidējā temperatūrā, lai pildījums neizkalst;

  • Ja pīrāgs nenāk nost no plāts, nebojājot to – noņem ar diega palīdzību;

  • Pīrāgus pirms cepšanas apsmērē ar olu, cukurūdeni vai pienu, tad veidojas skaists spīdums.

Uz augšu