Spītējot sniegam un vējam, simtiem cilvēku piedalās Doma laukuma egles iedegšanā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Spītējot brāzmainajam vējam un slapjajam sniegam, simtiem cilvēku šodien ieradās uz Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumu Rīgā, Doma laukumā.

Pasākumā bija ieradušās ļoti daudzas ģimenes ar bērniem, kuri ar sajūsmu uzņēma nelielo gaismas un mūzikas priekšnesumu, kas bija sagatavots egles iedegšanas pasākumam.

Līdz ar egles iedegšanu tika atklāts svētku tirdziņš.

Pasākumā uzstājās bērnu vokālais ansamblis «Momo» un solists Andris Ērglis. Pasākuma apmeklētāji varēja dzirdēt muzikālā uzveduma «Ziemassvētku vecīša cimdiņš» dziesmas.

Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumā piedalījās arī Rīgas mērs Nils Ušakovs (S).

Jau ziņots, ka Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņā būs iespēja iegādāties īpaši svētku laikam darinātus tautas lietišķās mākslas izstrādājumus, ierastos ziemas sezonas cienastus un svētku dāvanas. Ziemassvētku tirdziņi šogad darbojas arī Līvu laukumā, Esplanādē un sestdienās arī Kalnciema kvartālā. Nedēļas nogalēs, kā katru gadu, tirdziņu apmeklētājus priecēs koncerti un atrakcijas bērniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu