Līdz ar Dobeles novada Lielās egles iedegšanu Dižie sniegavīri sapulcējušies jau 7. Sniegavīru saietā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 3.decembrī, plkst.16:00 Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā 7. Sniegavīru saieta atklāšana un novada Lielās egles iedegšana ar pasākuma aģentūras Smaidu darbnīca pasaku tēliem un Svētku aģentūru! Rotaļas, dziesmas, dejas, kārumu tirdziņš, Rūķīšu pasts, Ziemassvētku vecītis u.c. pārsteigumi!

Līdz ar novada Lielās Ziemassvētku egles iedegšanu Dobeles laukumus par ziemas mītnes vietu izvēlas augumā varenie sniegavīri. Pašvaldības arhitekts Jānis Kukša stāsta: «Šā gada sniegavīrus veidojusi internacionāla tēlnieku komanda: Agnese Rudzīte-Kirillova, Inta Berga, Inese Valtere, Donats Mockus, Jānis Bergs, Anatolijs Kirillovs. Četri no tiem šobrīd jau piedalās ledus skulptūru festivālā Vācijā. Šā gada sniegavīru saieta tēma - «Astronautika». Viens sniegavīrs, kā īstam bļitkotājam pieklājas, jau parādījies uz Bērzes, pirms uzsalis ledus. Ne asakas!»

Svinēsim Dižo sniegavīru 7. dzimšanas dienu un iedegsim novada egli rotaļājoties, skaļi dziedot, jestri dejojot un smaidot līdz ausīm kopā ar rūķiem Niķi un Stiķi, sniegavīru Olafu un tīģerīti.

Klāt sirdssiltais Ziemassvētku gaidīšanas laiks, tāpēc Ziemassvētku vecītis gaidīs visus savus mazos draugus, lai uzklausītu katra vēlēšanos un pacienātu ar kādu kārumu. Kā arī Rūķīšu pasts gaidīs visas īpaši sarūpētās vēstules Ziemassvētku vecītim!

Liesmiņas Lielajā eglē mums uzburs Svētku aģentūras rūķi!

Pasākuma laikā darbosies kārumu tirdziņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu