Viss ideālam fotokadram – izstādē «Riga Photo Show 2016»!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tu jau sen vēlies iegādāties jaunu fotoaparātu? Esi profesionāls fotogrāfs un gribi izmēģināt jaunāko foto un video tehniku? Vēlies uzzināt pieredzējušu fotogrāfu knifus? Varbūt meklē fotogrāfu ģimenes fotosesijai vai kāzām? Tad jau šajā nedēļas nogalē, no 21. līdz 23. oktobrim, nāc uz izstādi «Riga Photo Show 2016» Ķīpsalā!

No selfijkātiem līdz studiju aprīkojumam

«Canon», «Sony», «Fujifilm», «DJI», «Pentax», «Leica», «Broncolor», «Profoto», «Bowens», «Tamron», «GoPro», «Olimpus» – tie ir tikai daži no zīmoliem, kuru produktus atradīsiet izstādē. Piedāvājums būs daudzveidīgs – sākot ar vienkārši lietojamām fotokamerām, viedtālruņiem, atmiņas kartēm, selfijkātiem un beidzot ar profesionālām augstas klases spoguļkamerām, statīviem, gaismām, akumulatoriem un droniem. Turklāt būs ekskluzīva iespēja apskatīt un pat izmēģināt arī daudzus pasaules mēroga jaunumus no izstādes «Photokina» Ķelnē, Vācijā!

Noderīgi semināri un meistarklases

Visās trīs izstādes dienās divās konferenču zālēs un uz skatuves notiks semināri un meistarklases gan profesionāļiem, gan tiem, kas fotografē tikai ar viedtālruni. Tev ir iespēja tikties ar pieredzējušiem fotogrāfiem – Aigu Rēdmani, Arkādiju Gluhihu, Tomasu Kauņecku, Māri Kundziņu, Kristīni Garklāvu un citiem. Viņi sniegs noderīgu informāciju par kāzu, modes un portretu foto, atklās dažādus komercfoto knifus un kailfoto noslēpumus, iepazīstinās ar sporta fotogrāfa darbu un dabas fotogrāfa riskiem, kā arī aptvers citas interesantas tēmas. Nāc smelties zināšanas un neaizmirsti paķert līdzi savu fotokameru, jo vairākās meistarklasēs būs iespēja darboties praktiski!

Detalizēta pasākumu programma: www.bt1.lv/rigaphotoshow/?link=00500000. Aicinām pievērst uzmanību semināru un meistarklašu darba valodai, norises vietai un dalības maksai!

Apskati pasaulē lielākā fotokonkursa darbus!

Izstādes apmeklētāji varēs apskatīt prestižā fotogrāfijas konkursa «Sony World Photography Awards 2016» darbu izlasi. Šogad konkursā tika iesūtīts rekordliels fotogrāfiju skaits – 230 103 darbi no 186 valstīm. 30 fotogrāfiju izlase, ko varēs apskatīt izstādē, būs ne tikai vizuāls un emocionāls baudījums, bet arī lieliska iespēja iepazīties ar 2016. gada tendencēm dažādu žanru fotogrāfijā.

Lietoto fotopreču tirdziņš

Pagājušajā gadā lietoto fotopreču tirdziņš guva lielu izstādes apmeklētāju interesi, tāpēc tas darbosies arī šogad – 22. un 23. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 15.00. Lietotas kameras, objektīvi, zibspuldzes, atstarotāji, statīvi un cita fotogrāfiem noderīga tehnika un aksesuāri – tas viss būs pieejams par īpaši labām cenām. Kas vienam vairs nav vajadzīgs, citam var būt zelta vērtē!

Ieskaties fotogrāfijas pirmsākumos!

Fotogrāfijas attīstība ir bijusi ļoti strauja – no melnbaltiem līdz krāsainiem, no analogiem līdz digitāliem attēliem. Jau trešo gadu Latvijas Fotogrāfijas muzejs izstādes apmeklētājiem ļaus ielūkoties fotogrāfijas pirmsākumos – varēs apskatīt un aptaustīt priekšmetus, bez kuriem agrāk fotografēšanas darbs nebija iespējams, kā arī atkal izmēģināt ievietot filmiņu fotokamerā.

Tas vēl nav viss! Ieskaties izstādes mājaslapā www.rigaphotoshow.lv un uzzini, ko ir sagatavojuši izstādes dalībnieki!

«Riga Photo Show» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

«Riga Photo Show 2016» darba laiks

21. oktobrī 10.00–18.00

22. oktobrī 10.00–18.00

23. oktobrī 10.00–17.00

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu