Daudz laimes! 7 interesanti fakti par iekārojamo vecpuisi princi Hariju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Velsas princis Harijs, pilnā vārdā Henrijs Čārlzs Alberts Deivids, šodien svin savu 32. dzimšanas dienu. Sveicieni vienam no pasaules iekārojamākajiem vecpuišiem! Laiks uzzināt par viņu, ko vēl, iespējams, nezināji!

 
Foto: AP/LETA

Princis ienīst sociālos tīklus

Jā, viņš tos ir pamēģinājis - 2015. gada maijā princis bija publicējis savu pirmo tvītu no Jaunzēlandes. Pēc tam gan apetīte noplaka un tie kļuva aizvien retāki. Reiz gadījās, ka kādu savu tvītu viņš nejauši publicēja ar Kensingtonas pils profilu, kas sagādāja nelielas neērtības. Kā atzīst Harijs, viņam ļoti nepatīk sociālie tīkli un viņš no tiem izvairoties. Pamēģināja - nepatika - punkts!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Harijam patīk bērni

Lai gan princis Harijs nav vēl sācis nopietnas attiecības un doma par saviem bērniem nav bijusi īpaši tuva, viņš vienmēr izmanto brīdi, lai patērzētu un paspēlētos ar bērniem. Kā izrādās, tēvocis Harijs pat ļoti bieži pavada laiku kopā ar savu brāļadēlu, princi Džordžu un brāļameitu, princesi Šarloti. Nenoliedzami rudais vecpuisis reiz būs ideāls tēvs saviem bērniem!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Harijs vēl aizvien ir uz Čārlza kakla. Bet bagāts!

Harija un Viljama tēvs princis Čārlzs vēl aizvien apgādā vienu no saviem dēliem. Proti, princis Harijs savos 32 gados joprojām tērē tētuka naudu. Vecumā no 21 līdz 29 gadiem Harijs saņēma katru gadu ap 41 000 eiro mantojumā no mirušās mātes, princeses Diānas. Tagad viņam maksā Čārlzs par viņa darbu britu armijā. Kā lēš, Harija pārziņā, saskaitot visus zemes u.c. īpašumus un naudas iekrājumus, ir ap 36 miljoniem eiro.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Harija mīļākais ēdiens...

...ir saldējums! Princis Harijs nespēj atteikties no šī bērnu dienu našķa. Dienējot Afganistānā, viņš pat veica pārdrošu pārbraucienu militārajā zonā pēc saldējuma.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Dārznieks?!

Princim Harijam, tāpat kā viņa tēvam, princim Čārlzam, kā izrādās, ir tiešām «zaļie pirkstiņi». Viņš skolas laikā mīlēja botāniku un arī mājās iesaistījās dārza darbos. Harijs dievina visus ziedus un nespēj vien apbrīnot to karaliskumu dabā.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Vienīgais no karaliskās ģimenes, kas bijis kosmosā

Viņš pats atzinis, ka ir atkarīgs no TV seriāla «Star Trek». Iespējams, tas viņu iedvesmoja būt vienīgajam karaliskās ģimenes pārstāvim, kurš ir paviesojies kosmiskajā telpā, piedaloties Ričarda Brensona «Virgin Galactic» suborbitālajos lidojumos.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Paziņojis... ka laiks mīlestībai!

Tieši šogad presē izskanēja Harija vārdi, ka viņš gatavs nopietnām attiecībām un ļoti cer sastapt savu sapņu meiteni.

Harij, lai izdodas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu