Tiešraide no Liepājas: konference «Iespēju tilts 2016»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, LMT Straume aicina šodien, 24. augustā no plkst. 13.00 tiešraidē no Liepājas sekot līdzi izglītības forumam «Iespēju tilts 2016».

Forums «Iespēju tilts» ir veltīts aktuālajai mobilas mācīšanās tēmai kompetencēs balstīta mācību satura kontekstā. Trijās sesijās - prezentācijās par novitātēm izglītības jomā un izglītības tehnoloģiju sniegtajām iespējām skatītājiem būs iespēja uzzināt, kā jau šobrīd skolotāji un skolēni kopā var īstenot mūsdienīgu mācīšanos.

Tiešraides programma:

13.00 Foruma atklāšana

13.10 Pirmā sesija: izglītības attīstība un idejas par jaunu pedagoģiju skolotāju un skolēnu attiecībās mērķtiecīgam mācību procesam.

  • Jauno tehnoloģiju ietekme uz nākotnes darba spēku - Edgars Pētersons, aģentūras «Weekend» partneris un stratēģiskais direktors
  • Mācīšanās iedziļinoties - Zane Oliņa, izglītības eksperte
  • Developing Teacher Mindsets to Make Learning Visible - Martin Renton, izglītības konsultāciju uzņēmuma «Challenging Learning» direktors.

15.00 Otrā sesija: tehnoloģijas mācībām klasē un ārpus tās, efektīvs palīgs ikvienam skolotājam un skolēnam.

  • Tehnoloģijas mūsdienīgā mācību vidē - Andris Gribusts, izglītības uzņēmuma «Lielvārds» Kompetences centra vadītājs
  • Mobile Learning - Starting in the Right Place, Going in the Right Direction - John Traxler, Professor if Digital Learning Institute of Education, University of Wolverhampton
  • Transforming Today to Achieve more Tomorrow - Danijel Bačelić, Microsoft Izglītības biznesa attīstības vadītājs
  • Student - Teacher - Machine: Education Technology and Transformation - John Collick, Promethean, vecākais izglītības konsultants.

17.00 Trešā sesija: iedvesmai, uzsākot jauno mācību gadu.

  • Returning Time of Teaching Using Technology - Lord Jim Knight, izglītības uzņēmuma «TES Global» vadošais izglītības jautājumu konsultants, bijušais Lielbritānijas Izglītības ministrs
  • Vai skolas somu jau sakārtoji? - Aivars Gribusts, izglītības uzņēmuma «Lielvārds» vadītājs
  • Īpašs pārsteigums skolotājiem, jauno mācību gadu uzsākot.

Konferences tiešraide skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā

Konferences apmeklētāji un tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturus #IespējuTilts2016 un #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu